Elifacar1 Hanımlar detaylı ultrason mu yoksa 2 Li testmi hangisini yaptırmak gerekli Ben şuan 11+5 deyim ne yaptırsam daha doğru olur 😊
irem_altun74 Elifacar1 canım bence detaylıyı yaptırmak daha iyi bende ikili test yaptırmadım detaylıya giricem oğlumda ikili test yaptırdım detaylıya girmedim sıkıntılar yaşadım rabbim kimseye yaşatmasın 🥰🙏🏻
teletabi Elifacar1 gebelikteki tüm testler erken tanı için önem taşır. Yaptırıp yaptırmamak tercih olsada yaptırılması gerekli testler💜🤗
Seross10 Elifacar1 11+5te yaptırdım bende ikiliyi detaylıyı da yaptırdım. Doktorum ne derse yaptırıyorum
Elifacar1 irem_altun74 Allah yardımcınız olsun inşAllah Detaylı ultrason hangi dr bölümü ve hangi haftada yapılması gerekiyor
Elifacar1 teletabi evet kesinlikle katılıyorum fiyat araştırıyorum dudak uçuklatır 2li test 1500 ₺ Detaylı ultrason 980 ₺
teletabi Elifacar1 devlet hastanesinde ikili test yaptırılabilir ben öyle yaptım. Detaylı içinde cüzi miktarda bir doktor buldum tavsiye üzerine bakalım 12 sinde randevumuz var. Tüm bebişler sağlıkla gelişsin,sağlıkla gelsin🤗🙏🏻
Fatma_6868 Elifacar1 cnm ya çok pahalı ben geçen hafta 2 liyi yaptrdm sadece 40 tl kan ücreti aldılar benden
Gulerdemr01 Elifacar1 2li tramayi devlette ücretsiz yaptım detaylı ultrsonuda 1 hafta sonra yani 20. Haftada yaptrcm 550 tl dedi
Asiyes Elifacar1 bence ikisinde yapılmalı çünkğ eğer detaylı ultrasonda birşey çıkarsa ikili Test raporundan fikir alınıyor … bence ikisinde yaptırılmalı 🍀🐣❤️