AdenEva Sibeldal burada öneriye göre mi ilaç kullanıyosunuz hemde hamileyken? Doktora gidin gebeliğinize ve hastalığınıza uygun bir ilaç yazsın !!!
alparslanannesii1661 Sibeldal doktora gidin herkesin akliyla soylenilen hic bi ilaci kullanmayin ki zaten paroldan baska bisey kullanmiyoruz ya hani
Ince_imral Sibeldal canım gebelikte asla ilaç vermiyorlar ben iki kere hasta oldum hep doğal yollarla atlatacaksın ama gidip bir serum yersen rahatlarsın bende gidip serum alıyorum serumun dışında da hiç birşey yapmazlar
Esrakly Sibeldal şimdi ben sana bi ilaç adı versem içicek misin ? Çok yanlış ilaç içme doğal yollar deme ıhlamur limon felan hemen ilaç gelmesin aklınıza ya daha 2 aylıksınız bide yani. İlaçtan önce doğal yollar deneyin ıhlamur limon gibi ballı limonlu ılık su gibi ne bileyim
Selin12- Sibeldal hiç bir şekilde hamilelikte parol dışında olacağım kullanılamıyor zaten burada hiç kimse size şu ilacı alın için demez doktora gidin
Yesimisss Ben gebeliğimin 2. Ayında covid oldum, onda bile dr ilaç yazmadı, ıhlamur, bol bol portakal mandalina, limonlu su içtim, sarımsak yuttum tabi bol suda içtim dinlendim . Bir haftada atlattım çok şükür, bence dr a gitmelisin.
feyza2305- Sibeldal ilaç değilde youplus C vitamini tablet var suda eriyen. İçebilirsin. Bide parol günde üç kere. Burun tıkanıklığın varsa deniz suyu damlası. Bende griptim geçen hafta. Doktorum bunları söyledi.
Bebek4545 feyza2305- Merhaba eczaneden youplus c vitamini çinko aldım hamileyim siz hamileyken mi içtiniz acaba
Aysegul9371 Sibeldal burdan ilaç mı istenir ya hemsireyim ben bile size ilaç önermem gidip kendimde ilaç almam yani