Ceylanhelin Bebeğim kanala girmemiş dedi dokturum ve sezeryan olacaksın dedi 6kasıma kadar acil bir durum olmazsa sipinal sezeryan olucam bilgisi ben çok korkuyorum ve nasıl bir süreç olacak bilmiyorum çok korkuyorum sipinal sezeryan dan ve şuan 37+4 haftalığım
irem_altun74 Ceylanhelin canım bende spinal sezaryen yaptım korkulacak bişey yok hiç bir şeyim olmadı benim ama bazılarına baş ağrısı mide bulantısı yapıyormuş eğer öyle bişey olursa hemşireler sana ne yapman gerektiğini söylüyor zaten 🥰
dml33 Ceylanhelin korkulck bisi deil cnm 2 saniye uyuşuo bisi anlamiosn bile keyfini çıkar o anin bebeğine bak
Omerhatice Ceylanhelin ben norml doğum için sanci alırken kızımın supriziyle karşılaşıp hiç hesapta yokken acilen spinal sezeryana alındım Hic düşündüğüm daha doğrusu duyduklarım gibi değildi çok güzel geçti. Sonrasida oyle idi.. İlk ayağa kalkma vs. Hiç zor olmadi benim için aksine ben hadi kaldırın artk uyustum yata yata dedim ☺
tugbadugan0000 Ceylanhelin benimde kanala inmedigi için acil sezeryana aldilar 1hafta zorlandım ama şimdi gayet iyiyim bugun 19gun oldu her işimi yapabiliyorum ağrı çok az var
Umay21 6 gün önce doğum yaptım canım alelacele girdim ameliyata neye uğradığımı şaşırdım ama şükür korktuğum gibi olmadı ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç bişeyim olmadı sadece uyuşuklu geçince dikiş yerimde ağrı oldu onu da hemen iğne yaptılar