mucizegebelik6 1Hanzadehanim guzel bebek gibi kokuyor mu hangisini aldınız ismini ve kokusunu yazarmısin
rabiamustafa Elifinannesii_ bende bunu aldım kokusu çok hoş yumuşatıcı falan almayı düşünmüyorum güzel bnde memnun kaldım😊
rukenaslan Gamzenur37- ben de bunu almayi dusunuyorum muhendisinoglu sayfasinda icerigini incelemis temizmis 🥰
mucizegebelik6 Gamzenur37- ama lavanta yağlı diyor cok mu lavanta kokuyo ben o kokuyu pek sevmiyorum da
Gamzenur37- mucizegebelik6 valla şişeyi ilk açınca bana çok yoğun koku geldi ama yıkayınca çok hafif bir kokusu kaldı. Lavanta kokmuyo bu arada öyle yaziyo ama bebek kokuyo
-Arya- Merveg92 Dalan roxy sabun tozu ve dalinin yumuşatıcısı. İlk kıyafetlerimizi yıkadık mis gibi koktu😻
mucizegebelik6 Gamzenur37- bende ondan korktum ben bebek koksun lavanta koksun istemem ozaman size güvenerek bende şimdiden sipariş gecicem 😊
mutlugebeee Merveg92 Dalin’in içeriğini araştırıp öyle alın derim, ben Siveno kullanıyorum memnunum yumuşatıcı kullanmıyorum 🙏🏼
Fatmanur123nrt Merveg92 yumoş bebek kullanıyorum yeni doğum yaptım bende toz deterjan olarak duru granül almıştım ama beğenmedim omo bebek falan almayı düşünüyorum yumoş bebek cidden çok çok iyi
Nidakrbla Fatmanur123nrt bende omonun parfümsüz bebek olanından alacam yumuşatıcı olarak ta yumoşu araştırmalarım sonucunda karar verdim 🙂