Hafza_38 Kızlar benim değerim çok yüksek değil ama doktor hala kullan diyor anlayamadım siz kullanıyor musunuz ?
Asiyes Hafza_38 bende 6 aydır hala kullanıyorum düzenli bir şekilde çünkğ gün geçtikten daha fazla yükseliyor treimester ilerleyınce
Elalayla Gebelikte tsh çok önemli bebeğin organ gelişimi için. Normalde olması gerekn değerden düşük olsun istiyorlar. Bu yüzden mutlaka kullanın.
mathildaa Hafza_38 2.31 iyi aslında ama sabit tutmak için mi veriyor ilaci? Bende kullanıyorum sürekli dozum yükseliyor hatta ama 3.70 in altına düşmüyor bi türlü
Asiyes Hafza_38 4 e kadar yükseldi şuan 2 aydır3.04 de sabit ama doktorum hala düşürmeye çalışıyor haftanın 4 günü 50 mg lik kalan 3 günü 25 mg lik kullanıyorum
Alyabebekk Hafza_38 ben ilk hamileliğimde 50 mg lık kullanmştm. Bu hamileliğimde de değerim çok değil ama yine de yüksek çıktı muhtemelen tekrar kullanmaya başlayacağım
aysnrsvs Tiroid önemli doktorunuzu dinleyin bende 75 mg kullanıyordum hamile kaldıktan sonra değerim 2.86 çıkmıştı 100 mg yükselti
Rbn Hafza_38 benimde senin gibiydi normale düşünce bıraktım ben doktor devam et dedi 1 ay kullanmadım tekrar değerime baktırdım hala normaldi 1 ay daha kullanmayıp yine değerime baktırdım yine normal olunca doktorda bir şey demedi
Zeyzeynoo Hafza_38 bende aynı ilacı kullanıyorum sabah aç karnına içip 40 dakika sonra kahvaltı yapıyorum değerim 3,21 di ilaca başladım dahiliye doktoru tarafından bir ay sonra aç karnına kan tahlili istedi 2,80 çıktı içmeye devam ediyorum