Dilekahinzen Anneler bebeğinize araba olarak hangi markayı aldınız. Geçenlerde ebebekte dolaştık fikir edinmek için ama pek modeller hoşuma gitmedi. Katlanınca biraz küçük olsun istiyorum. Kullanışı ve rahatlığı da önemli tabi
Sezen07 wellgro q3 almayı düşünüyorum ama başka model aklıma yatarsa başka bişey de alırım ama suanlik bu mantıklı geldi
Acrbaby Sezen07 görerek almanı tavsiye ederim canım , bende o modele karar vermiştim internetten bakıp , ama o kadar büyük ve ağırki arka tekerlekleri kocamandı hiç hoşuma gitmedi baska model aldık eşimle
Dilekahinzen Bbdd yazılanlar arasında en çok sizin aldığınız hoşuma gitti. İnternette videosunu izledim katlanınca da baya küçülüyomuş. Bilindik bi marka mağazasından mı aldınız nerden aldınız
Sezen07 Acrbaby e bebekte bir benzeri var ama araştırıyorum teşekkür ederim ne alırsan bizle paylaş bizde bakalım bende paylaşırım alınca 😊
Yogurtlupilav Katlanınxa çok küçük olmamasını bilerek stokke v5 almayı düşünüyorum. Hem pratik hem sağlam geldi bana, norveçlilerin mallarına güvenim sonsuz 🙏🏻
Bbdd Dilekahinzen biz antepte büyük bi bebek mağazası var dikkat bebek var diye oradan aldık isterseniz sizde bulunduğunuz ili yazıp google prego olarak aratın hangu mağazalarda olduğunu görmüş olursunuz yada internette de var oradan da alabilirsiniz. Çok kolay açılıp kapanıyor. Gerçekten kapandığında da çok yer kaplamıyor
Seydahmet Dilekahinzen Kraft london plus aldık canım biz de. Baston tarzı bi araba çok küçükken kullanışlı olur mu bilmiyorum ama hafifliği katlanıncaki boyutu çok güzel. Bi bak istersen