dilaaaraozturk Selam anneler,ilk hamileliğimiz de göbek nezaman çıktı ben 13+0 dayım fakat kendi göbeğim mi yoksa bebekten mi anlamıyorum 😂
adrmz54 dilaaaraozturk canım benim 30. Haftadan sonra belli oldu çünkü kiloluyum 101 kiloyla hamile kaldım o yüzden belli olmuyordu 🤣
Mrvweeeeee dilaaaraozturk 20 haftaya kadr ckmaz bnmki daha gec belli oldu kmse anlmazdi hamile oldugumu gbek gbiydi smdi 35 haftlgim smdi ble kuck
12mommy dilaaaraozturk 14,15 . haftadada honey sekillenmeye basliyormus diye duydum bir doktor videosunda ama bence yapi meselesi
dilaaaraozturk Mrvweeeeee ay süper, siz kaç kiloydunuz bide bu gögüsler daha nezamana kadar büyüyecek ya 😩
aslann_annesi dilaaaraozturk benim göğüslerim çok küçüktü 75 bile boş kalıyordu şimdi 85 90 hep büyüsünler istiyordum ama bu derece olması da biraz sıkıcı çünkü sarktılar ve çatladılar🤧
Mrvweeeeee dilaaaraozturk bn zayiftim 52le hmile kldim smdi 68 im baya kilo aldm ama blli degl zyf oldugum icin gogsum baslarda bnmde cok buyudu smdi normllesti sonuna kdar buyumez sutun gekince dohumdan sonra buyuk olur blki
dilaaaraozturk aslann_annesi benim de 85 di şimdi 90 bile sıkıyor çatlak için de bol bol krem sür nemli olsun sürekli en kolay oralar çatlıuor
adrmz54 dilaaaraozturk beslenmeme dikkat etmedim canımın istediğini yedim..sadece yürüyüş yaptım belki ondan almamış olabilirim zate kilolu hamile kaldım çok fazla kilo almak istemedim o yüzden hergun 40 dakika yürüyüş yaptım🤭
dilaaaraozturk adrmz54 benim de evde koşu bandı var onunla yürüyorum bakalım bu süreci en sağlıklı şekil de hepimiz atlatırız inşallah 🙏
Mom6272 ilk öğrendiğim zamanlar aşırı siskinliğim, gaz vs vardı karnım sisik duruyodu ama 12. haftamdan beri karnım sivrildi resmen ama zayıftım hic göbeğim yoktu ondan sanırım
dilaaaraozturk Mom6272 evet göbeği olmayanlarda daha çok belli olıyormuş ben 68 kg ile hamile kaldım şuan 13+0 1 kg aldım normal mi kilo yoksa hiç almamam mı gerekiyordu bu dönemde
offlineanne dilaaaraozturk iç karnım dar olduğundan dolayı tuvaletim gelse bile karnım şişerdi benim, 2 aylıkken 5 aylık gibiyim şuan doğuma 2 ay kaldı ama 2 senedir hamile gibiyim 😁
dilaaaraozturk offlineanne hahahaha benimde öyle şişiuor ama iç karın darı olup olmadığını nasıl anlıyoruz
prensesannesiiiiii dilaaaraozturk kız baya var dedim ya😂5. Ayımdan sonra hızla büyüdü büyümeye devam teyzesi 😊😍