kadifemsii Dilara0606 akşamdan kahvaltı tabağı hazırlayıp streçleyip dolaba atın gerisini eşiniz halletsin . Şuan hepimiz özel bir durum içindeyiz eşlerimizin anlayış göstermesi gerek bence .
Deryaiso Dilara0606 kocam evde yemek yemediği için o konuda evlendiğimden beri rahatım çok şükür haftada bir kahvaltı yapar onuda kendi hazırlar 😅
bahtnurr1 Dilara0606 evliliğin ilk zamanı hazırladım sadece 😂 4 yıldır hazırlamıyorum. Zaten arkadaşlarıyla birlikte yapıyorlar diye de rahatım yada dışarda yiyorlar her türlü ama bebek olduktan sonra zaten erken uyanacağım için tekrar hazırlamaya başlarım sanırım 😊
YeniAnne000 Dilara0606 Eşim sabah kahvaltı yapmayı aramaz geç kalktığı tatil günlerinde beraber yaparız o konuda çok rahatım çok yemek seçer ama yeni evliyiz yapamazsam kırıcı olmaz yemek konusunda eşimden Allah razı olsun çok rahatım
NeseA 12 yıldır evliyim hiç hazırlamadım, karga bokunu yemeden işe gidiyor benimki o saatte kalkanir mi gitsin simit çay içsin dışarda zor birşey değil yani😅😘
Mrvhrn Dilara0606 beş buçuk yıllık evliyim toplasn 1 ay anca kalkmışımdır eşimin uykusu agır beş dakıkada giyinir gider😀 vakti olmaz çünkü yapsamda bir bardak ya içer ya içmez bende kalkmıyorum artık 😀😀