Gzm23 Kızlar hamileliğimi öğrendiğim zamandan 12.haftanın sonuna kadar folik asit kullandım doktor şimdi doktor takviye vermdi magenezyum falan başlaması gerekmiyor mu sonuçta Ben çok iyi beslenemiyorum bana sadece 5.ayda demir takviyesine başlanacsk dedi sizde durumlar nasıl?
ozge07070 Gzm23 canım bana kan ilacı verdi omega 3 verdi yaklaşık 2 aydır onları kullanıyorum belim ağrıyor diyincede magnezyum yazdı ona başladım ben
baharelifbbasdag Gzm23 Normalde folik asitten sonra omega 3 veriyorlar diye biliyorum ama benim doktorum omega 3 vermedi D3 vitamini ve magnezyum başladık kasılma ve sancılarım için belki kan değerlerinize göre gerek duymamıştır başka bir doktor görüşü alın yinede bence 🙄
Mimik Gzm23 bana demir ve multivitamin vermisti, multi yanetisinden dokayi kullanamadim, saglik ocagina gittigimde oradaki doktor da d.vitamini verdi, her gun 10 damla kullaniyorum gebeligin sonuna dek devam edecek,
Deletedmom5545 Gzm23 18. Haftadayım ve kan hapı ve magnezyumu yeni verdi Demiri de 12. Hafta da vermişti Onlardan hariç 6. Haftamdam beri omega 3 kullanıyorum
Gzm23 ozge07070 benlm de belim ağıyor doktora dedim erken dedi yalan söylüyorum sanki az lafa bak yaa sinir oldum başka doktor bakcam Ben yaa
Gzm23 ozge07070 folik asit di bıraktım bir şey vermdi 5.ayda demir takviyesine başlanacsk dedi sadece
Gzm23 Mimik anladım canım benlm demek ki herkeste farklı bana sadece 5.ayda demir takviyesine başlanacsk dedi
Gzm23 Deletedmom5545 nasıl Yaa bana 5.ayds demir dedi zaten şu an folik asidi bırakalı başka ilaç kullanmıyorum
ozge07070 Gzm23 kuzum valla anlamadım başka bir doktorada danış istersen başta sürekli folik asit kullandım sonra omega 3 ve kan ilacı verdi geçen gittiğimde belim ağrıyor dedim magnezyuma başladık
Deletedmom5545 Gzm23 ben 12. Haftada başladım buna doğum yapana kadar devam et bittikçe al dedi Merak ettim devlet mi özele mi gidiyorsun bazı devlet doktorları hiç takmıyor sinir oluyorum da
Ecmdlra Bana da 3. Aydan sonra folikasiti bıraktırdı elevit verdi bide devit kullanıyorum bu ikisini doğuma kadar kullancaksın dedi
Gzm23 Deletedmom5545 özele gidiyorum medicine canım ama devlet takmıyor mesela ikili test için gittim test kağıdında dört gün geri ultrasonda iki gün geri gösteriyor yani şöyle kağıtta 12+4 ultrasonda 12+6 özeldeki doktorumun söylediği 13+1haftaya uyumuyor kafam allk bullak oldu