serapinci [bilinmeyen] benim bebeğimin eli ayağı çabuk belirgin olduğu için doktor 9.haftada erkek dedi 15 haftalığız ve erkek değişmedi yani sizde böyle tahmin edebilirsiniz ama sizin dediğiniz nasıl oluyo bilmiyorum.
Fatma63 serapinci bana da bir tanıdık öyle demişti eli ayağı çabuk belli olunduysa erkektir demişti gerçekten öyle oldu 😊
istanbulluanne Sol taraftaysa erkek sag taraftaysa kiz derler ama bilemem. Bide kese yuvarlaksa erkek yassiysa kiz derler. Benim hem yuvarlak hem soldaydi erkek 😊
fatos2404 istanbulluanne ay benim yassı ve 21+4'teyiz hiç solda hissetmedim hep sağda doktorum erkek dedi son anda bi gol yemeyelim mi 🤔🙄
Faziletttt [bilinmeyen] bnmde sağ tarafımda bebeğim ama Dr erkek dedi 21+4 günlük hamileyim şuan geçen perşembe yine erkek dedi doktorum
EMFE [bilinmeyen] çok olmuyo ya kemik yapısı falan diyolar.ama uymuyo. Anne ne hissediyosa genelde o cikiyo.
karahanzynep [bilinmeyen] ben hep erkek hissettim ve sol taraftaydi hep 16.haftamda erkek oldugunu ogrendim canim
EMFE [bilinmeyen] ben kız olsun isterdim .ama hamile kaldığımi öğrencisinden beri erkek dedim.doktor kesin erkek dediğinde hiç sasirmadim.cevreye çok bakma .
tutu11 [bilinmeyen] benim ki USG görüntüsünde 6haftalikken sol tarafta duruyor. 32.haftadayiz fakat kiz cinsiyetimi😇
Miss Benimki de hafif soldaydı şuan 12 haftadayim hala solumda batma olur ve erkek çıktı doktor direk erkek dedi yani yüzde 80 ihtimal değil ayakları havadaydı çünkü ☺️
tutu11 [bilinmeyen] ben 17.haftada gittim cinsiyet icin sırtını dönmüştü %70-80 kiz dedi doktor. 21.haftada tekrar gittik yan durdu bu sefer ama doktor %100 kiz dedi. En son 27.haftada gittigimde ise tam net görüntü verdi 😀 sanirim kemik yapılarından anliyorlar
tugbaninmucizesi [bilinmeyen] valla ben ona inanmıyorum canım çünkü bi fotoğrafta sağ tarafta bi fotoğrafta sol tarafta 😂