deletedmom27371 Meliseymen98 ben genel de sırt üstü daha rahat yatıyorum fakat bir yerde görmüştüm hamileyken uzun süre sırt üstü yatmak bebek için iyi değilmiş. O yüzden kendime takıntı yaptım uyurken sırt üstü olsam bile hemen uyanır dönerim. Deliler gibi bir sağa bir sola dönüyorum 😂😂
MinikEkran Meliseymen98 hiç bi şekilde rahat edemiyorum ne sağ ne sol ne düz 33+3 haftalığız 🤣 döne döne sabahı ediyorum valla dönmek de ayrı bi mesele😅
anneyimmm_ Meliseymen98 sola alıştım da 32 haftalık karınla yüzüstü bile yatabiliyorum bile isteye değil de uykumun içinde 🤦🏻♀️ Karnım biraz küçük sanırım
Nuraaannnonusss bahtnurr1 😂😂 ay bnde 38 aynı sizin gibi yatıyorum bı oraya bir buraya 😬😅 kasik ve bel ağrım başladı 2 gündür bide mide bulantısı
bahtnurr1 Nuraaannnonusss ilk yattığımda kasıklarda mı desem vajinada mı hafif bişeyler oluyor yaa sızı gibi 🤦🏽♀️ Gece kalkınca da sanki karnımda taş varmış gibi ağırlık oluyor 3-4 saat sonra hafifliyor birde artık diyaframa baskı yaptığından yarım nefes alıyorum 😂 sizide zorluyor mu
annesi_ Meliseymen98 33 haftalığım başından beridir hep sola yatarım öyle rahat ediyorum sağ tarafıma yatamıyorum bebek çok baskı yapıyo nefes alamıyorum sanki olmuyo sol tarafımda felç oldu 😄😄 doktorum sola sağa yatabilirsin dedi
annesi_ bahtnurr1 aynen canım benimde öyle sanki karnıma taş koymuşlar gibi oluyo yataktan kalktığımda zamanda öyle gün içinde yemek yedikten sonrada öyle hiç sevmedim bu durumu ama olurmuş doktorum dedi sona yaklaşıyorum bakalım daha neler görcez inşallah iyi geçer 🤲🏻🤲🏻
_ipekkkkk Meliseymen98 Sola yatıyorum 😁 sağa yatamıyorum hiç hamilelik başladığından beri acıyor karnımın içi toplanıyor sertleşiyor nefesim değişiyor solda dönüyorum hemen kolum uyuşuyor kalkıyorum az oturuyorum yine sola yatıyorum bazen uykumda sırt üstü oluyor uyanınca dönüyorum tekrar sola 🤷♀️😊
edasahbazsahin Sağa yatıyorum sağa toplanıyor sola yatıyorum sola toplanıyor sırt üstü yatsam karnım geriliyor alanı daraldığı için rahat edemiyorum. Ben oturarak resmen uyuyorum hanımlar 😂 yarın 40 a gireceğiz nasipse 🥰
Aylin2011 Meliseymen98 üçüncü gebeliğim. 32+5haftalık ikiz gebeyim bir sağ bir sol yatmaya çalışıyorum sürekli tuvalete kalkıyorum 😂
Ezgiilgin Meliseymen98 Valla sağa yatıyorum ama sola da dönüyorum rahat edemiyorum 31 haftalık oldum bugün zorlanıyorum dönmeye yatakta