Rukiye- Kızlarrrrr hamilelikte ayva yemekle alakalı neler düşünüyorsunuz bebeğin güzel yüzlü ve güzel ahlaklı ayrıca gamzeli olması konusunda faydası varmış peygamber efendimizinde önerisiymiş diye duydumm
kadifemsii Rukiye- kızıma hamileyken çok yedim ama gamzeli yada güzel olsun diye değil ayva sevdiğimden. Kızımın gamzesi var hafif belli oluyor iki yanağında çok belirgin değil ancak güldüğünde dikkatli bakarsan .😀
Mimik Rukiye- canim annem hep anlatır ayva kabusunu🤣 Babam zorla yedirmis, ilk gebeliginde, cocuk guzel olur diye… Annem aglayarak yermiş😑 Sonuc: (-) negatif🤣 .
Vendor Rukiye- kapalı bir kız arkadaşım vardı o getirirdi ayva yedirirdi hep mide yanmaması da iyi geliyordu hep yedim…ondan mı bilemem ama kız güzelliğinde gamzeli bir oğlum oldu :))
Hiraumut Rukiye- Evet bende geçen takvim yaprağının arkasında gördüm. Peygamberimiz(s.a.v) demiş. ( Doğacak çocuğun güzel (salih ve güzel) yüzlü olmasına sebeptir.
yesimmasf Rukiye- ben de severim ve yemiştim oglumda gamzeli falan ama ayvayla alakali olduğunu düşünmüyorum 😒