Onetreehill _RainBow hangisi ben Bahçeşehir de olana gidiyorum. Doktorumdan cok memnunum, doğumdanda memnun kalacağımı düşünüyorum..
Muhammedamine _RainBow o hastaneye gitmiyorum ama benim eski doktorum billur küpelioğlu oraya transfer olmuş çok tatlı çok memnun kaldığım bi doktordu bahçeşehşr istinye hastanesinde
_RainBow Onetreehill evet bahçeşehirde bana çok yakın doğumu orda düşünüyorum ikinci sezeryan olucam nasip olurasa. Doktorunuz kim acaba
Onetreehill _RainBow Serpil Kırım doktorum. Hayattaki en büyük şanslarımdan biris onunla tanışmak.. Kesinlikle tavsiye ediyorum:)
_RainBow Gizemimi bahçeşehirde istinye üniversite hastanesi fakat medicalparka bağlı diye biliyorum bende
Nezahat Muhammedamine billur hanım benimde doktorum du ciddi anlamda Harika bi doktor fakat üniversiteye gittikten sonra gidemedim ona muayene Doğum ne kadarmış öğrendiniz mi acaba bilgi verirseniz sevinirim
_RainBow Onetreehill tavsiyenizi dinliycem hastane bana 10 dk şansımı deniycem. Birde reyapta prof petek balkanlı aklımda. Medilifeda senem aras bunları düşünüyorum ama istinye bana nedense daha çok güven veriyor hastane olarak
_RainBow Nezahat haftaya falan gitmeyi düşünüyorum o zaman fiyatlarıda yazarım sanırım sezeryan 6 bin kadardı biraz fazla geliyor ama güvenebileceğim bi hastane diye düşünüyorum
Muhammedamine Nezahat ben orası bana uzak olduğu için gidemiyorum artık bilmiyorum fiyatını ama uygun olduğunu sanmıyorum