Annesininbitanesi1 Ayseesr canım sayfaya şimdi baktımda dolandırıcılar kesin geçenlerde benimde başıma geldi sadece 1 2 yorum var fotoğrafların altında maalesef ki bu sayfada dolandırıcı
Ayseesr Annesininbitanesi1 sipars verenlerden biriyle msjlastim onun siparişi 1 buçuk ay sonra gtmis bi ümit işte bekliyorum hala
Annesininbitanesi1 Ayseesr İnşallah gelir canım benimde başıma geldi çok kötü oluyor şikayet edelim sayfayıda başkalarınada yapmasınlar
Gulsah1616 Ayseesr canım bak bende senin gibi geç geliyor diye hep başka sayfa aradım. Butik bebecik diye bir sayfadan aldım bir hafta içinde geldi. Nakışlı değil baskılı. Kumaşına baskısına bayıldım çok kaliteli. Yastık da aldım. Herşeye anında cevap veriyorlar. Size göndermeden önce görselini size atıyorlar onaylıyorsanız baskıya geçip gönderiyorlar. Eğer baskılı istersen bu sayfayı öneririm https://instagram.com/butikbebecik?utm_medium=copy_link bak bu sayfa
Ayseesr Gulsah1616 gule gule kullanin canm insh. Bgun ku yaptgim şikayetler ise yaradı sonunda ürünü hazırlayıp kargoya vermişler takip numarası verdiler.bekliyorum suan perşembeye flan gelmesi gerekiyor insh
Ayseesr Gulsah1616 parasinda deği canm zaten giderse gtsin 60 tl ama hevesim kaldı yani ona üzülüyorum byle olacağını bilsem başka yere birdaha sipars verirdim. Smdiden sonrada yetmez sordgum yerler hep 15 20 gunde teslim ederiz diyor