greybrde Deletedmom_7 adete yakın aşırı hassas olurdu benim ağrırdı hamilelikteda aynı olmuştu ben bilememiştim ayırt edememiştim aynıydı yani
Ozlem42 Ben dün yaptım daha 3 gün var normal test yaptım negatif yaaa bugun birde üşüme başladı çok üşüyorum bide hep uyku hali
Deletedmom_7 Ozlem42 erken gebelik testi yapın ya da kan verin normal testte çıkmıyor gecikme olmadan
Melekk12 Deletedmom_7 bende de öyle olmustu suan sutyen falan hic takamıyorum yürürken bile ağrıyor. İnşallah gebesinizdir 🥰
Ozlem42 İnsallah öyledir göğüslerim benimde aynı benim 16 yaşında oğlum var onda aynı seninkisi gibi olmustu her adet öncesi olur bende ama hamilelikte şiddetli oluyor sende ins hamilesindir canım kaç yıllık evlisin
Deletedmom_7 Ozlem42 özlem hanım 1.5 sene oldu evliyim artık zamanı geldiğini düşünüyorum inşallah olur
Gamze68777 Bende adet olcam sanıyordum. Gögüslerim asırı hassastı ağrıyordu. Dokunamıyordum. 4 gün gecikti bekledim 4gün olmasını çünkü 3 gün gecikme olabilir ama 4-5 olması dedim ya hamileyim yada hastalığım var 😂 4. Sonunda gece yarısı eczaneden test aldık ve şükürler olsun ilk ay denememizde verdi allah
Asudeprenses Deletedmom_7 nasıl sabrediyorsun cnm,ben olsan çoktan yapmıştım testi 😀6 gün kala yapmıştım ve öğrenmiştim ben ,hassas testler var 1 hafta önceden gösteriyor, onu yapmıştım, sende artık yapsan olur,herkes merak ediyor😉inşallah hamilesin
Tomrishatun Deletedmom_7 rahatsiz olmuyorum o kadar çok şey hisrtmisinki ben bile inandım sen hamilesin
Papatya-Kokusu Deletedmom_7 Benim gögsüm adette değilde gebelik öncesi acırdı üstüne yatamazdım öyle şüphelenip test yapmıstım hatta ilk gebeliğimde
Jess28 Bfduam ay zaten hamileyim onu dememiş miyim😬😬 7+5teyim darısı tüm isteyen ve iyi ebeveyn olabileceklere inşallah
Bfduam Deletedmom_7 zaten her ikiside o kadar benziyor ki sonunda kırmızılar gelince demorize oluyor insan, hatta ondan daha çok tek çizgi irrite edici. Inş canım bu ay bize güzel haberler verirsin çokça amin🤲
Papatya-Kokusu Bfduam Canım 4-5 hün kala acımaya başladı bende kuşkulandım 3 gün kala test yapmıştım 50 cıkmıstı beta öyle öğrendik
Bfduam Papatya-Kokusu Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:) yumurtlama günlerinde her ay gibi miydi farklı mıydı hissettiğin ağrı?