Ayglyalcin 35i haftaya giricem bebeğim biraz kilolu bende 9.10 kg civarında kilo aldım 65 kıloyum geceleri tekmelerinden iç organlarım çok acıyor uyuyamıyorum yattığım anda tekmelemeleri başlıyo günde 2 saat anca uyuyabiliyorum var mı böyle sorun yaşayan ne yapıyorsunuz
HavvaGuzey Ayglyalcin 34 haftaligim ama ilk çocuk kesinlikle böyle değildi bu gebelik de bebek hareketleri benimde canımı acıtıyor
Cnsymn Ayglyalcin bn 34+4 deyim bebeğimde küçük ama baya canım acıyor bnmde bazen hele ilk yattığımda rahat edene kadar kemiklerim sızlıyor
Ayglyalcin tatliayminaninannesi kimle konuşsam benim acımıyo diyo acaba bende mi var problem diye düşündüm
Gokce91 Ben 39+3 teyim ama öyle çok can acıtıcı tekmeler yaşamıyorum, arada bir evet ama genelde normal hareketleri var, çok yürürsem bazen göbeğimin en altında acı hissediyorum
Sfm51 Kızlar bende 35. Haftama girdim arada kasıklarıma adet ağrısına benzer ağrı giriyo sizdede oluyomu bu tarz ağrılar acaba
SedaSi Haftadayım 3 haftadır sanki karnımın içini oyup organlarımı sökmüşler gibi ağrıyor. Karnım gerim gerim geriliyor. Sanki arada bi bebiş aşağıya doğru bir tekme sallıyor gibi acıtıyor. Benim adet sancısı gibi ağrılarım 28. Haftada başladı doktorum çok erken başlamış ama bebekle ve seninle ilgili hiçbir sorun yok dedi. Her hamişin şikayetleri farklı. Şimdi magnezyumuda kesti kasılmaları engelliyor diye. Artık bizimki içerde davul çalıyor bende tokmaktan nasibimi alıyorum😂 Tüm bebişler sağlıkla gelsinler inşaAllah 🤲🤲
mutlugebeee Ayglyalcin yarın tam 35 olucam, şu an bile beni iki büklüm edecek hareketlilikte 🥺 ne uyutuyor ne duruyor yani gerçekten korkuyorum doğduğunda böyle hareketli olursa diye🤦🏻♀️