Girl MahmutDilanDemir valla arabasız ztn düşünemiyorum arabayla gitmek bile yoruyor insanı artık bide orada saatlerce beklersen ne demek istediğimi anlarsın😣
Brnrky Bende ilk deryaya gittim memnun kalmadim ilgisizdi sonra manolyaya gittim oda çok ilgili degildi simdi nazire öztürk e gidiyorum ilgisi çok iyi aklında soru kalmadan cikiyorsun hastası çok ama hemen muayene ol çık yapmıyor gerektiği kadar kaliyorsun konusuyorsun arkadaşın dediği gibi beklersin biraz hastası çok olduğu için
anneee MahmutDilanDemir ben derya Ulusoy’a gittim gebelik takibi için 18 gün önce de Doğum yaptım çok ilgili ve Güleryüzlü doğumum da çok kolay ve güzel oldu :)
MahmutDilanDemir anneee bilmiyorum çok kararsız kaldım ya eşim derya ya git diyor daha yakın bize diyor Hatem uzak diyor orda araba park sorunu var diyor Derya’nın Doğum ücreti de çok Hatem az
Melegimgeliyor anneee derya Ulusoy’un numarası var mı canım sende Numarasını almayı unutmuşum bugün ilk defa gittim
BraAkayBulut anneee canım hayırlı olsun normal Doğum mu oldu sıkıntı yaşadın mı hiç doktordan yana bende onu düşünüyorum da kararsızım
anneee MahmutDilanDemir ben 725 tl ödedim muayene ücreti de 15 tl idi.. kişiden kişiye değişiyor demek ben çok memnundum çok güzel geçiyordu muayeneler ama tercih meselesi tabi ki
anneee MahmutDilanDemir normal yaptım evet bana sordu ben normal istediğimi söyledim.. yok normalde bu ay sonundaydı ama çatı muayenesine gitmiştim Doğum başlamış benim haberim YÖK hemen Doğuma aldı derya hanım
MahmutDilanDemir anneee şuan 36 hafta oldum ben bana 22 ağustos dedi açaba daha erken olurmu dedim Benimde normal Doğum