Uscan Dilekcnkn canım burda birinden okumuştum ona doktor motillium diye bi mide koruyucu ilaç yazmış acaip süt arttırıyomus ve kullanmış gercekten faydasını görmüş bi doktoruna danış istersen inşallah yardımcı olur
Dilekcnkn Leylosacl Her gece koklayarak yatıyorum zaten hayır o değil yoğun bakımda ki hemşire günlük 3 litre su iç dedi kendimi suya boğdum daha da kesildi
Elalayla Yemek yeme alışkanlığınız nasıl? Karbonhidrat ağırlıklıysa proteinn yapın mutlaka. Et balık yumurta bulgur olsun. Eğer geçiştiriyorsanız makarna kek psta börek ekmek arası vs olmaz . İncirle havucu kaynatıp için çokgüzel süt yapıyor birde moralinizi bozmayın. Solgarın o vitaminini de alın b12 de etkiliyormuş.
meryemmm30 Dilekcnkn yeşil mercimekli bulgur pilavı ve taze soğan ikisini bir iki tabak yiyin yengemde bir damla süt yoktu yaptık yedirdik şu an sütü durmuyor
iko-5006 Dilekcnkn kuru beyaz dut demleyin duş alın onlarında etkisi olduğunu duydum deneyin isterseniz
Dilekcnkn iko-5006 Teşekkür ederim süt de oluyor mu acaba kayınvalidem süt iç dedi oda yapıyormuş galiba
Fatmanur123nrt Dilekcnkn ben marketten almıştım ama taneli paketli çaylar gibi değil french de demliyorum öyle cm faydası oluyor hem sizde ki hem de bebeğe gaz yapmıyor önlüyor
Gonul_enes Dilekcnkn manuel pompa sutu az cikartiyor, bu isin piri elektrikli pompa..mutlaka daha cok cikartir, 3 litre su cay o kadar yiyecek illaki sut yapar, goguslerin sis degilmi ordan da belli olur,
Dilekcnkn Gonul_enes Şişiyor ama sağınca yani en fazla 20 cc birde her ikisinden çıkan bu miktar manuel işe yaramayınca elektrikli kiraladım hastahane tipi
Dilekcnkn Deletedmom9823 Yani bu kadarı olmaz artık diyorum denemediğim hiç birşey kalmadı birde bir vitamin önerdiler onuda alayım rezenede yapayım elimden gelen tek bu var oda bende süt yok
Deletedmom9823 Dilekcnkn psikolojik olarak kendini kasma yetmediği yerde mama takviyesi yaparsın bişey olmaz sal kendini bak geldiğini görceksin
Aybuss Canım panik yapma memeni 15 dakika arayla sağmaya calıs… Çay kahve kola gibi ürünleri tüketmemelisin.. Sırtına yani tam memelerinin arkasına sıcak uygula Göğüslerine de bir sıcak bir soğuk pres uygula göğüs damarların tıkanmıştır… Zeytin yağı ilede memelerine masaj yap Ov bol bol.. Memelerinden süt fışkırdığını göreceksin geçmiş olsun..