Deniz_yavuz 32.hafta bitmek üzere benim bacaklarım harita gibi oldu kırmızı renkte göbeğimin alt tarafında ve göğüsler de de var aynı durum ne kullandınız neden oluyor geçici birşey mi ? 😡😕😕😏
Acemi_anne61 Deniz_yavuz Benim ergenlikte olmuştu diz arkamda popomda 😒 ilk başta kırmızıydı ben anlamadım çatlak olduğunu sonra beyazladı ama asla geçmiyor. Yine de nemlendirmek lazım vücudu sürekli
nevarneyokk Deniz_yavuz Çatlamışsınız , maalesef kalıcı bir durum ama hafifletmek için rengi beyaza dönmeden çatlak kremi kullanabilirsiniz, veya lazerle azaltabilirsiniz
Didemf Deniz_yavuz ay bendede aynısı var 18. Haftada başladı kırmızı çatlaklar 31 oldum hala geçmedi kırmızı beyazlamadıda
Prensannesi14 Deniz_yavuz canım aynıları bende de var 7 paket lierac 3-4 paket bio oil kullandığım halde🤷🏻♂️ Yapacak bir şey yok sağlık olsun. Verdiğim paralara üzülüyorum🤣
Acemi_anne61 Deniz_yavuz hamilelikte çatlamayan çok nadir insan var 🤷🏻♀️ başından beri nemlendirici kullanmanız gerekirdi. Ama yinede müsait vücut çatlıyor maalesef üzülmeyin elinizden geleni yapın sonrası için
Didemf Prensannesi14 bende sarı kantaron kullanıyorum lierac çok gidiyor diye onu aldım yağ sürerken kırmızı çatlaklar görünümü azalıyormu sizinde ama 5 dk sonra tekrar eski haline dönüyor