Gulmom ben 2 sezeryan oldum şuan 3. cüye hamişim☺️ ilkim özelde ikincim devlet doğum hastanesinde oldu şimdide devlete gidiyorum en başta birinin yanında kalması çok çok önemli hem senin hem bebeğin için doğum sonrasına gelince biraz acıların sadece ilk ½ saat olucak zaten iğne yapıyorlar ağrımasın diye sonra ağrı geçiyor 6/7saat sonra kalkıp biraz yürümen gerekicek ilk çişinde istemsizce kasılır hafif ağrın olur ama geçer merak etme ben hemen ayaklandım oturdum bile ama dikkat ederek tabi gece sabaha kadar aralıklı koridorda sık sık yürüdüm bide ilk gaz çıkmadan bişi yedirmiyorlar onun için yürümen gerekecek. ilk günü atlattımı sonrası inan kolay oluyor sadece ilk bir hafta yavaş geçirir sonra normale dönersin bu birazda sana bağlı dirençli,sabırlı birazda acıya dayanıklı olursan çok çabuk toparlarsın inan herkez herşeyi söyler en iyi sen kendini bilirsin ben iyiydim ama bi başkasıda iyi olacak diye bişi yok☺️ biraz irade meselesi şimdi kendimi 3. sezeryana hazırlıyorum inş diğerleri gibi hemen ayağa kalkabilirim Allah sanada sağlıklı doğum nasip etsin canım😘☺️