tugbactlkya Batmandaki medical park 450 lira istedi ve bu fiyat bana açıkçası çok pahalı geldi biraz bilgi verir misiniz bu ultrasonu görmüş arkadaşlar? Fiyat bilgisi verirken hangi şehirde olduğunuzu da söyleyebilir misiniz
_edaa tugbactlkya çok iyi fiyat vermişler bence. Ben istanbuldan medipol megaya sordum 1200₺ fiyat verdiler. Bayrampaşa özel kolan hastanesinde 570₺ye yaptırıcam perşembe günü kısmetse🌸
Nazli_ayar tugbactlkya ben büyük Anadolu hastanelerine gidiyorum. Samsundayim. 375 liraya yaptırdım. Başka hastaneleride araştırdım 600 e yapan bile var. 375 ten daha uyguna yapan bulsaydim baska hastaneye gider orda yaptirirdim. Araştırin bence. Arayinca fiyat bilgisi aldik biz
Gul2808 tugbactlkya Mersin de en ucuz 400 e buldum ben ama önce bir şehir hastanesini de denemek istedim ilgilenmezlerse özelde yaptircaktim kontrollerjm özelde çünkü açıkçası Mersin Şehir hastanesinden de gayet memnun kaldım renkli baktılar hemde tek tek herşeyi ni gösterdi doktor
hayalperisi Gul2808 şehir hastanesinde randevuyu nasıl buldunuz çok zor bulunuyor ayrica herhangi bir ücret ödemeniz oldu mu ?
tugbactlkya 2e1m Yine uygunmuş mecbur yaptırdım artık 450 ye 😑🤷♀️devlet hastaneleri tıklım tıklım dolu hiç boş görmedim şuradaki devlet hastanelerinin kadın doğumunu ya 😑😑
Gul2808 hayalperisi kadın doğum bölümü ne randevu aldım kadın yönlendirdi ücretsiz di 1 lira bile vermedik randevu bulamasan da sabah erken gidip de sıra alabalirsin kadın doğum dan
hayalperisi Gul2808 toplam kaç dakika sürdü peki yapılan işlem? Araştırma hastanesinde de ücretsiz denildi ordan randevu aldik ama 246 tl ödeme yapacaksınız denildi o yüzden sordum.