glsm_kr8383 Milabusuras Neredeyse bütün takvimler kız diyodu. Bende dedim kesin kızdır ama erkek oldu
muallimehanimmom5 Milabusuras zaten ihtimal %50 illa birileri tutacak 😆 cinsiyet erkeğin vereceği kromozoma bağlı ilken hiç gerçekçi gelmiyor bu tarz takvimler 🤨
irem_altun74 Milabusuras oğlumda tutmuştu şimdi allah nasip ederse kız istiyorum Çin takvimine baktım erkek gösteriyor bakalım 14 haftalığız merakla bekliyorum 🥰
Aslylmz Ben cinsiyeti öğrendikten sonra duydum ve baktım 😂 öyle tutmus yani 😂 etrafımdada hep tutuyormuş diye duyuyorum😄
PrensS_annesi Meraktan bakmıştım İlk bebeğimde tuttu, ikici bebeğim içinde baktım. Tutarsa söylerim 😂
Milabusuras Benimde 1 kızım var bu seferde cin takvimine göre calistik bakalim daha henuz 6 haftalık 🙏 en başta sağlık sonrasinda erkek istiyorum ♥️
PrensS_annesi Milabusuras uygulamaya göre 6 haftalık kontrol e gideceğim net ozaman söyleyebilirim. 🤭
hayalperisi Bence pek inandırıcı değil bende baktm takvime göre oğlum doktoruma göre kızım olacak inşallah 16+3 olduk daha da değişmez diye düşünüyorum 😊🤲