Hayallerim95 Kızlar hamilelikte hazır patates yenirmi sizce bi zararı varmıdır Torku markası falan en azından güvenilir ama yinede emin olamadım 🙄
Cansuada24 Hayallerim95 valla ben bayılıyorum biz buzlu suda bekletiyoruz sonra kurutuyoruz iyice cıtır cıtır oluyor eşim hep yapar hamileligimde bir patates iki domatese düştüm 😂
NilayYp Hayallerim95 ben yiyorum valla kuzum ayıptır söylemesi şuanda dolabımda da var yani çünkü an geliyo birdenbire canım istiyor kalkıp yapıyorum elimde değil🤦🏽♀️Nefsin çekiyorsa az da olsa ye bence
Aslihan2 Cansuada24 Bende eşim cocuk ya patates ya domates olarak dogacak diyo😂😂 midem anca bunları kabul ediyo ama coook lezzetliler😋😋
Hayallerim95 NilayYp hiç yemedim ama bazen canım cekiyor üşeniyorum hazır işime gelir diye düşündüm bende valla
smmamoms Hayallerim95 ben burger bile yiyorum özellikle patatesi için istiyo canım 🙈 yani geçen eşim sordu hatta doktora napalım diye o da alışkanlık haline getirme ama arada yiyebilirsin dedi.
Hayallerim95 smmamoms Burger için mi dedi yiyebilirsiniz diye bende patates kızartıp yiyorum arada valla ketçaplı bide az bişey canım cekiyor napıyım ya 🥺
alparslanannesii1661 smmamoms ya burgerin patatesi bozdu sanki bende sirf onun icin yiyordum son yedigimde ne tat ne tuz aldim😥😂
Aslihan2 Hayallerim95 Aynenn ketçap benimde vazgecilmezim yani sağlıksız ne varsa cips patates vs hep onları istiyor canım yiyorum 🤰🤷♀️
smmamoms Hayallerim95 evet alışkanlık olmasın ama dedi. Zaten ayda bir kontrole geldiğimde yiyebiliyorum olduğum yerde yok dedim ondan bişey olmaz dedi ☺️
Zehraaadmrc42 Hayallerim95 valla ben 37 haftalığım 2 3 defa burger yedim napıyım canım cekiyor 🤭🤭 arada kaçamak olur ya
tospikaskim Zehraaadmrc42 bende hamburger yiyorum yanında patates yiyorum yani ara sıra zararı var mıdır ki