Aslii54 34+5 im kızlar doktor bu gün bebek makatta dedi korkmalı mıyım ? 😂 ve kilosu 1.900 grammış sizce normal mi ?
Dilara11 Aslii54 Makat gelişli demek istemiş sanırım eğer dönmezse sezeryan olursunuz 34.haftada 2878di kilosu 37+4 3459 olmuştu 3 hafta önde gidiyordu bebiş
Minikkuzular Aslii54 ben kızımı 34 haftalık doğum yaptım 2 kilo 600 gramdı duruşuna gelecek olursak sezaryen doğum olur😊
Dilara11 MoM173 herseyi yedim aslında kisitlamadim kendimi kaşarda tükettim genel olarak peynir çok tükettim her kahvaltıda 4 5 cesit olmak üzere ama en çok üzüm kabak çekirdeği muz ve yeşil elma tükettim
Petyynut Makat geliş mi dedi doktorunuz? Benim de kızım makat geliş duruyor 37’nin sonuna kadar dönmezse sezaryen ihtimali üzerinde duracağız dedi doktorum. 34+5’te 2.600’dü
Petyynut Aslii54 kilodan çok sağlıklı olup olmamaları önemli bence belli bir aralığın içindeyse organ gelişimi düzgünse doktor zaten kilosuna takılmıyor sizin bebeğinizde de bir sorun olsa doktor mutlaka söylerdi kilosuna çop takılmayın o yüzden