Serap_srgll İsimde kararsız kaldık çok en çok oy hangisi alırska onu koyacaz birde rüyanda gördügün ismi koymak zorundamıyız lütfen bilgi verin
cahillesohbetikestim Serap_srgll bu konuda bir fikrim yok ama Muhammed Mirza çok sevdiğim bir isimdir eski Türk hükümdarlarından gelen öz Türkçe bir isimdir Mirza bence koymalısınız 😊
Deryaiso Serap_srgll geçen gece rüyamda yüzünü görmediğim bir erkek çocuk sürekli deniz Ali diye sesleniyorum kendi sesime uyandım korkuyla ağlayarak büyük konuşmayayım ama deniz ismini hiç sevmem Ali de amcamın ismi zaten rüya gördüm diye de o ismi katmak saçma geliyor bana
Nonamirce Hayır. Yanıltıcı rüyalar ve doğru rüyayı ayırt edemediğimiz için konmaması daha iyi deniyor
Serap_srgll Nonamirce ben babamı kaybettim ve babam kucagına almış seviyodu ismide ayazdı o yüzden çok takıldım
Serap_srgll cahillesohbetikestim ayn birde mirayı 12yaşımdan beri istiyodum hep bi oglum olsun koyacam ama şuanda rüyamda ayaz gördüm kararsız kaldım
Serap_srgll Deryaiso dogrudur herkesin kendi kararı ama babam benim ismimide rüyasında görmüş koymuş şimdi kaybettim babamı ben o yüzden çok etkilendim belkide bilemiyorum kararsızım o yüzden