miray58 Kızlar Regl olmadım gecikti bende beta hcg testi yaptırdım kan testi.Gecikmemin 5.günün de sonucum 37,43 çıktı ne zaman kadın doğuma gözükmem gerekiyor bilgimiz varmı ???????
baharelifbbasdag miray58 çarşamba günü aynı saatlerde aynı yerde tekrar kan verin 2 kat ve üzeri artış gösteriyor 1 hafta sonra doktora görünebilirsin😊
kivirciginannesi miray58 benimde 39 çıkmıştı. Şuan 31 haftalığız. 3 hafta sonra gitmiştm anca görünmüştü canım
maviay246 miray58 canım şuan testin pozitif gebesin yani 2 güne bir kese görünene kadar kan verip betan güzel artıyor mu 2 katı artıyormu baktırmalısın çarşamba tekrardan kan ver dikkat et ani hareket yapma korkma dinlen ağır iş yapma inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur 🥰🥰🥰 tebrikler
baharelifbbasdag miray58 kız unutmadan söyleyeyim beslenmene dikkat et ceviz , fındık , fıstık leblebi gibi şeyler tüket ve folik asit kesinlikle aksatma 😊
nurakseki Gidip düzenli beta baktır bir gün dur bir gün baktır. Düzenli yükseliyorsa git doktora. Hayırlı olsun canım benim ❤️
miray58 baharelifbbasdag Çok teşekkür ederim,1000 değerden altı ultrasonda gözükmüyormuş galiba dimi ?
baharelifbbasdag miray58 evet gözükmesi biraz zor ama en azından bir doktor tarafından takibe alınmış ve folik asit kullanımına başlamış olursunuz 😊 bir hafta sonra gitseniz görünme ihtimali olabilir çünkü bazı insanlarda iki katı ve daha fazla artıyor
miray58 nurakseki baharelifbbasdag kivirciginannesi maviay246 Çok teşekkür ederim kızlar,çok tatlısınız Allah razı olsun.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah 🥰🥰❤️
maviay246 maviay246 miray58 Bende 23 ile öğrenmiştim doktorum hemen eczaneden folik asit alıp başlamamı söyledi bence folik asit al başla reçetesiz alabilirsin sabah ceviz ye bol su iç . Sağlık mezunuyum o yüzden biraz bilgim var 🥰
rabia__52 miray58 bana biraz yok gibi geldi ama yüksek yinede bence sık sık kan tahlili ver bende kan tahlili ile ögrendim gebeliğimi. İlkinde 79 çıktı direkt hamilesin dedi doktor gebelik testi yapmaya gerek kalmadı sonra bi daha verdim 421 olmuş birde folik asit çok önemli düzenli kullanmaya bak. ☺️🌸
baharelifbbasdag miray58 Amin canım inşallah . Gönlünü ferah tut herşey gönlünce olsun inşallah değerin isterse 8 olsun 5 üzerinde hamilesindir önemli olan iki günde bir %60-70 arası yükseliş göstermesi . Hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤️
miray58 maviay246 Kullanmaya başladım kuzum 2 gün önce aldım.Annemin doktoruyla telefonda konuşmuştum folic us kullanmamı söylemişti🥰