sudamlasi nilo81 gerçekten açılmaya yardımcı oluyo henüz yeme son haftalarda ye.ben bişey olmaz diye yedim üç dört gün boyunca kasık ağrılarım bel ağrılarım başladı.
Asli91 nilo81 benim doktorum hamileliğimin başında şeker ihtiyacını hurmayla karşılayabilirsin dedi.Başından beri yedim 38+1 haftalığım açılmam yok.
Rana71 nilo81 ben ramazan ayında iyordum hicbişeye olmuyordu ama sen yine doktoruna danış canım öyle tüket
ozgeya nilo81 ben hamileliğimin başından beri yedim,günde birkaç tane. Hiç bir sorun olmadı ama tabi herkes de aynı reaksiyonu gösterecek diye birşey yok. Bence doktorunuza danışın,öyle deneyin.
TubaSari Bitanw yemeyle bişey olmaz canım yiyebilirsin son aylarda açılmaya yardımcı olsun diye yeniliyor 3.5 tane günde ama bazen bazı kişilere bile fayda etmiyor acılması olmayabiliyor.
Nebiyeee Sedacengiz yok kız 39+3 oldum gelmeye niyeti yok gibi diş çikariyo icerde😂😂 kontrole gidicem birazdan bakalim doktor ne diycek daha cati.muyanesi falan da yapmadi kiz anlamadim
Glmsr Ben ramazan da hep yedim doktoruma da sordum hiç bişey olmaz doğal bi meyve tatlı yiyeceğine hurma ye demisti açılma falan da olmadı bildiğim son haftalarda günde 3-4 tane yersen açılma yapar ama ilk zamanlarda hiç bişey yapmaz😉
Me_Lek Ay cok sasirdim suan bende 6+7 ilk doktor kontrolumuz yarin , ve hergün 3tane hurma yiyorum vücuduma baska seker almadigim icin o sekilde girdin diye. Ve hacca gidicem hurma yemeden dayanamamki ben orda😱😱😭😭
iremby nilo81 valla ben 5 6 7.haftamda yedim hep gunde 1 tane doktora da soyledim yeme falan demedi. Hurmam bitince cok seven biri değilim saglikli oldugu icin yiyordum. Almadim tekrar biraktim. Bir zararini gormedim.
Bahar9235 nilo81 ilk aydan beri yiyorum 32 haftam bitti günde bir tane yiyebilirsin dedi doktorum çünkü içindeki potasyum ve lifler bebek için çok faydalıymış
Rumeysaylz Bende bu konuyu merak edip doktoruma sormuştum oda bana günde 2-3 tane ye fazlasını yeme dedi şeker oranı yüksek olduğu için hiç yeme demedi
Ayshe3220 nilo81. Bişi olmaz canm okdarda bn ilk zamanlar kase kase yiyordum bilmiordumda ama bişi olmadı şükür doktorumda bişi olmaz dedi zaten
Aybukealtintas nilo81 Ben evde her zamam hurma bulundururum ve en basından beride hemen hemen hergün 2.3 tane atarım agzıma
Nebiyeee Sedacengiz gittim canim cuma gunu cati muayenesi yapicam dedi doktor uygunmduur acaba ya merak ediyorum