1oguzannesi Diğer bir ismiyle Trabzon hurması kızlar . Domates gibi olandan bahsediyorum yani . Diger hurma açılma yapıyor biliyorum ancak buda mı aynı şekilde diye merak ediyorum yiyenleriniz varmı acaba çok canım istiyo ama çekiniyorum yemeye
Melikeakarsu 1oguzannesi bnde bi kere yedim bi taneden de acilcaksa o zaman bi turlu doguramayanlr hurma yesin😂😂herseyin fazlası zarar günde bi tane veya haftada bi tane den ne olacak ki cok faydali bi meyve
Mucahid 1oguzannesi Alakasi yok canım ben ilk gebeligimde hergün yiyordum bazen 3 tane bile üst üste yediğim oldu canım istiyordu hiç birşey de olmadı 39 + 1 de normal doğum yaptim
1oguzannesi Gulmom Bir tane tabi bişey yapmaz ama benimki obur hamileler napsınlar 😂😂 o kadar canım istiyor ki hepsini yiyesim geliyor
1oguzannesi Failknr Bende bı zararı olduğunu duymadım sormak istedim sadece canım çok istiyor çünkü 🤗
1oguzannesi Mucahid Zararını duymadım açıkçası ama merak ettim yiyenler oldumu bir Zararini görmüş mu diye
cahillesohbetikestim 1oguzannesi kayınvalidem kurutur hep bende çok severim kurusunu gelirken getirmiş dört beş gündür yiyorum ne olabilir ki 🙄
1oguzannesi cahillesohbetikestim Yani ne bileyim sorayım dedim daha önce yiyip zararını gören olmuş mu diye 🙄
Kumru_ cahillesohbetikestim Onun kurusunu nerde bulabilirim acaba. Bir kere yemiştim çok güzeldi. Hatta sanırım pudra şekerine bulanmişti
emrbalayse Kumru_ kurutulduktan bir süre sonra dışında kendiliğinden oluşuyo o pudra şekeri gibi sey. Benim annem kurutur. Ben yedim vitaminli bişey sonuçta