Mylittlebabyyyy Arkadaşlar 1.59 boy 40 kg hamile kaldım şuan 4 aylık olduk ve 44 kg oldum benim gibi zayıf hamile kalan var mı dezavantaji var mı doktorum zayıf olduğumu söyledi
elifinilki27 Mylittlebabyyyy Bende boyuma göre zayıftım 48 kiloyla hamile kaldım em son 54 kilo olmuştum bence yemek yemeğe devam et alırsın kilo gerçi bünyeye göre de değişir ama ye yani
Deryaiso Mylittlebabyyyy ben 167 boyundayım 63 le hamile kaldım 6. Ay 65.5 oldum zaten her ay 1 kilo en ideal olanı canım yani doktorum bana öyle dedi her ay 1 kilonun üstüne çıkmayalım dedi bence gayet güzel kilon
Nnurdan Mylittlebabyyyy evet cnm biraz zayıfsın ama doğumdan sonra ideal kilona gelirsin merak etme ne güzel insanlar senin gibi olmak için ne diyetler yapıyor🥰
elifinilki27 Mylittlebabyyyy İnşallah benim boğazım açıldı hamile kalınca elimle oturuyoruz tv karşısında koca bir paket çekirdek bitiriyoruz 😂😂😂
Mylittlebabyyyy Deryaiso Sagol canim zayifsin derdi herkes bende de stres olmuştu içimi ferahlattiniz 🥰
Fundacanik Mylittlebabyyyy Canm bende zayıf cılızın tekiydim 47 ile hamile kaldım şuan 31+4 olduk ve 57 kiloyum😊🤭 boyumda 1.58
FusunF Mylittlebabyyyy bende 170 50 kilo ile kaldım ama şuan 55 olmuşum 24+3 haftalığım doktorum bana da zayıfsın diyordu 1 aydır gitmedim bakalım ne dicek ama o zayıf olmamı seviyordu yanı iyi anlamda demişti bence semde kilo alırsın ben 5.ayda aldım birden oldu 😂😂
elifinilki27 Mylittlebabyyyy Benimde öyle gerçekten kilo aldım gece yemekerinden dolayı gerçi öğünlerimde de çok yemeye başladım😂😂
Merve_boylu Mylittlebabyyyy 45 kiloyla hamile kaldım 27. Haftadayım şu ana kadar bir sorun olmadı bebeğimin gelişimi sadece bende bel ve sırt ağrısı çok oluyor. Doktorumda bana çok zayıfsın diyor 🤷🏻♀️
Fundacanik Mylittlebabyyyy Son 3 ayda alırsın canm ben bile kendime şaşırıyorum valla bide vitamin var dekavit sabah kahvaltidan sonra yut gece yatana kadar yemek yersin o hap insana yemek yediriyor
Mustafamoms İlk oğlumda 37 kilo hamile kaldım 56 ile Doğum yaptım ikinci gebeliğim 40 kg ile kaldım 51 kiloyum 33 haftadayim emin ol daha iyi hiç korkma daha çabuk toparlıyorsun