Leylaelisa Kızlar dehşet şekilde belim ve sırtım ağrıyor sancıyor resmen sizdede varmı oturamiyorum hep uzanmak istiyorm
Deryaiso Leylaelisa bende fazla gezinince öyleyim canım eşime masaj yaptırıyorum dinleniyorum iyi geliyor ama sen yine de doktorunla bu konuyu görüş
betlulk05 Leylaelisa aynı şey oluyor bende 26. Haftadayım doktora sordum büyüyen rahimden kaynaklı normal demişti Canım 😊
ikizlerinannesiiii Leylaelisa ayneen bende de o şekilde canim benim. Şu an 21+1iz ama 10 dakika mutfakta tezgahta kalsam feci şekilde ağrıyor. Uzandigm da bi nebze de olsa geçiyor
Leylaelisa Fulyaaa1 ya dayanilmayacak kadar degilde cok ayakta durursunda ağrır sancır ya öyle ilk hamileligim bilemiyorum normal mi değiil mi gun boyu ayakta çalışmış gibiyim sanki otururken ağrıyor uzaninca rahatım
Fulyaaa1 Leylaelisa muhtemel normaldir öyleyse geçmeyen agrılar için doktorunuza mutlaka gitmelisiniz bol bol dinlenin
Leylaelisa Deryaiso ben evdeyim genelde cok ayakta da durmuyorm ama bagzi günler dayaniyorum uzanmasam ölcek gbi oluyorum valla
Leylaelisa Clementinee Yok hayır hiç bir vitamin kullanmıyorum kan verdiğimde iyi çıkmıştı herşey kullanmak istemiyorum dediğimde beslenmene dikkat et dedi doktorum o kadar