Nzlozkn Yarın dogumum var ne yapayım hiç sancım yok süreci çabuk ve daha az zararla nasıl hızlandırabilirim yardımcı olun korkuyorum
greybrde Nzlozkn binada oturuyosan çık çık in her katını ahududu çayı iç hurma ye sıcak suyun içine otur beline sıcak su tut
Nzlozkn Deniz59 39+1 tansiyondan dolayı suni veriyorlar seninle aramda 3 gün vardı 15 gündür yalvarıyorum doktorlara dogurtun beni diye o gün geldi ama çok korkuyorum 😁
Nzlozkn @“Serpil-Harun21”# Serpil-Harun21 tansiyon var yataktan çıkarmıyorlar ki yükseliyor diye valla 15 gündür yatıyorum çok hamladım
Nzlozkn Bebek9 devlette öyle bir şansım yok maalesef 😁 korkuma korku ekledin lanet olsun teselli bekliyordum oysa ki😁
Nzlozkn Hannedeva maalesef 15 gündür hastanede yatıyorum ilişki falan haram oldu kocama hasret gideceğim keşke evde olsaydım dogumum rahat olurdu ya
Deniz59 Nzlozkn ayy özelemi gidiyosun bende 39+3 oldum yarın kontrolüm var ama devlete gidiyorum doktora söylesem doğuma alır mı acaba 😁
EsengulC Nzlozkn suni sancı hızlandırıyor doğumu hiç korkmayın biraz zor oluyor normal sancıya göre ama daha hızlı açılmanız olur inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Bebek9 Nzlozkn 😅😅 ben sezeryan olacam Allah izin verirse. Doğumdan asla korkmuyorum beni korkutan sadece 9 ay sürec 21 haftalık olduk biraan evvel zaman geçsin istiyorum. Şuan sizin yerinizde olsam çoktan dogurmustum vala😂
Nzlozkn greybrde hastanedeyim de duş var hurma da var ama dışarı izin vermiyorlar koridorda yürüyorum sadece işe yarar inşallah ya
Nzlozkn Deniz59 devlete kız ne özeli param yok perişan oldum günlerdir özele gitsem sezaryen isterdim canıma tak etti artık 😁😁
Deniz59 Nzlozkn bende doğurmak istiyorum artık yarın gidicem sorcam doktora bakalım gelmeye niyeti yok bu bebenin suni sancımı veriyo napıyo çıkarsın bebemi artık dışarı 😁