ayemzeyzey12 Merhaba kızlar kimler Konya’dan hamile olanlar ne kadarlık , doğum yapanlar bebişler ne kadarlık hangi hastanelerde doktorlarda doğum yaptınız sohbet edelim mi🤩🌺
Aysezey ayemzeyzey12 merhabaaa. Konyalı değilim ama 3 aydır burda yaşıyorum. 30 haftalığııım 😍🌼 Büyükşehir de nihal Demirköprülü ye gittm ama memnun kalmadım. Medovada Fuat Demir varmış sanırm bi sonraki kontrolüme ona gidicem gibi 🤔 umarım ilgilidir…
Arelarven1 ayemzeyzey12 ayemzeyzey12 merhabalar bende konyadaym henuz çok yeni 5+3 haftaliğiz yarin kontrolum var insallah hersey saglikla ilerliyordur insallah kesemiz falan oluşmuştur. Medicana hastanesi doktorum Nil Okur herkese sağlıklı hamilelik sureci sağlıklı bebisler vaktinde kolay bir doğumla evlatlarina kavusmalarini diliyorum 🤲
ayemzeyzey12 Mzeynep ne güzel bebişin cinsiyeti ne 😍 benm üç buçuk aylık kızım var Farabi de Mehmet hocaya gitmiştim 😇
ayemzeyzey12 Aysezey hayırlı geceler 🌺 ay çoğu girmiş azı kalmış çok heycanlı 🤩 cinsiyetiniz nedir acaba 🥰
ayemzeyzey12 Aysezey Farabi de Mehmet hocayı da tavsiye ederm bir bakın isterseniz gayet ilgili yardımsever bir doktor 🌺
Akyuzkaralarfatma Bende Konya’dan 25 haftalık ikiz erkek bebeklere gebeyim 🥰Mustafa başarana gidiyorum dr olarak
ayemzeyzey12 Akyuzkaralarfatma ayy ikiz mii bende çok istemiştim ikiz ne kadar gzel sağlıkla kavuşun inşallah 🤩