ozgese-s Kızlar ilk gebelik 21.haftamdayım yavaş yavaş alışverişe başlamak istiyorum hemşireye 5’li takımı mı veriyoruz 10’lu takımımı ? Birde benim şubatta battaniye yeterli olur mu hastaneden çıkarken yoksa astronot tulum almalıyım yardım olur musunuz ?
metehaninannesiii ozgese-s istediğini verebilirsin canım illa su verilecek diye birşey yok 1 tane bez citcitli badi 5′li takim battaniye ver yeterli
-Ozge- ozgese-s 12li bir hastane çıkış seti almıştım onun alt üst takimini,eldiven,şapka,iç zıbın,battaniyesini hemşireye verilecek olarak hazırladım içine bir adet bez ve alt açma örtüsü koydum
Berrycherry ozgese-s bu her hemşireye göre değişir, bizim ebemiz bebeği pek giydirmekten yana değil. Sadece çıtçıtlı badi giydirip battaniyeye saracağını söyledi🥰 bir de şapka tabi. O yüzden önceden sorabilirsiniz
darkparadise Hemşireye sormuştum iç zıbın üstüne tulum ya da alt üst hangisini istiyorsan onu veriyorsun eldiven bez istiyorlar
Ness3 Benimde Aralık da olacak. Ben yenidoğana astronot almadım. Owlinin dış kundakları vat öyle birşey alabilirsin bence yoksa yenidoğana öyle şeyler giydirilmez astronot falan diye düşünüyorum
ozgese-s Ness3 İşte bende bilemedim sanki sadece battaniyeyle üşür gibi geliyo nerden bakabilirim o kundaklara 🌷
Ness3 ozgese-s kuzum trendyol ve hepsi burada da gördüm ben. Tam tulum gibi değil kundak gibi dış kundak diye aratmalısın sanırım. Benim annem dikti o owli markalara bakarak aynısından yaptık. Elinden geliyorsa pinterest uygulaması indirip oradan yapılışına da bakabilirsin
greybrde ozgese-s 2 ay için almayın bence astronot tulum yeni doğduğunda zaten olmaz mart nisan içinde alınmaz bence 🙄hadife peluş tulumlar alın ilk kıyafette 5 li 10 ku fark temez alt üst takım veya tulum birde penye battaniye veriliyor zaten
H_myra1 ozgese-s istedigin takımı verebilirsin zıbın alt üst takım yada tulum eldiven şapka bunlar yeterli oluyor kalınca bir battaniyeniz varsa hastane çıkışı güzelce bebegi ona sarın zaten ya portbebe yada pusete koyuyoruz yenidogan bebege astronot olmaz zaten😅🤗
ozgese-s H_myra1 Bazı postlarda okudum astronot tulum alın 0-3 ay yazmışlar bende sorayım dedim bilmiyorum ki 😂