Durubebegim betulgur1 bahoz zınar roni çekdar şoreş çiya agır iron sidar payiz bir sürü ismimiz var saydıklarım hepsi yiyenlerimin isimleri😂
Minosmi Durubebegim bende oğluma isim arıyorum çok kararsızım eşim bahoz diyor sizin yeğen nasıl uslu mu anlamı fırtına ya merak ettim 😁
hamisanne_63 betulgur1 bende güzel Kürtçe erkek ismi arıyorum eşim illa Adar olsun diyo ama ben sevmiyorum o ismi size aklımdakileri yazayım hoşuma gidenler bunlar ☺️ Mirza Hazar Civan Ali Mervan Renas En cok da Hazar İsmini seviyorum 😍 Kürtçe erkek isimleri yazdığımda listeden bunları seçmiştim sadece
hamisanne_63 Semaguler Adar nasıl sizce eşim illa Adar olsun diyor ben Hazar olsun diyorum 🤷🏼♀️ Kime söylediysem cok sacma başka isim mi kalmadı adar ne diyip duruyorlar ya 🥺🥺🥺 Eşim Hazar’ı asla istemiyor bende Adarı istemiyorum 🤣 Adar cok degişik geliyor bana bilemiyorum🤦🏼♀️
Semaguler hamisanne_63 Benim oğlumun adı bir duyan bır daha soruyor beğenen cok ben ıyıkı adar koydum 😅
Busra2013 betulgur1 benim kizim olck ismi rona aydinlik demek kürtce bi isim diger gebeligimde erkek olursa oda rony olcak oda ayni aydinlik anlaminda devran,adar da guzel isimler