Mom3834 elaweannesi yok yazmadım :) herhalde kendim kilo verdim normalde 62 ydim şimdi 63,5 kendim kilo verdim ve suan agırlık bebekte :)
elaweannesi Mom3834 peki kilosu boyu iyimi inşallah iyidir karnını merak ettim walla hiç çıkmadı mı ya 😂😂
Nilh20 Valla ben 64le başladım şu an 77 kiloyum doktor boğazını tut dedi bugün bana. Maşallah bebişin kilosu da iki hafta önden gidiyormuş akşam 7den sonra yemek yeme günde bı porsiyon meyve yeter dedi. Akşam 9da kefir iç yat dedi. 😄
Nsabcak 34ferdadmrsy_ Tam 26 haftalık olduk bugün He 0 kiloyla yola devam ediyorum hiç kilo almadım henüz 😅😅
Gul27- 34ferdadmrsy_ 23+2 ve 8 kılo almısım 50 kılo ıken hamıle kaldım boy 168 olunca o kadar asırı bellı bıle olmuyor kılom yavas yavas bazı kıyafetlerım olmuyor tabı artık 😊
Brcn9 Zeyfuruz valla içime su serpildi bende 38 deyim 17 aldım son bir haftada tartılmadım iştahımda açık bir kg aldım vs diyenlere bakınca çok şaşırıyordum ilk zamankar bende almadım sonradan bir anda aldım
Derya2867 34ferdadmrsy_ 26 haftalık hamileyim 7 buçuk kilo aldım diyetisyene başvurmam lazım çünkü önüne geçemiyorum 53 ile hamile kaldım 61 buçuk oldum
Mom3834 elaweannesi kilosu en son 30da gittik 42 cm 1800 gramdı.. büyük bebek yani :) karnın cıkmasının pek bebegim kilosuyla ilgisi yok..