mucizegebelik6 Sudenaz146666 cok zayıf olduğun icin o kadar almışsın yoksa normalde o kadar olmuyor sağlıkla gelsin bebislerimiz
miranbeyinmothersi 34ferdadmrsy_ 22 haftayım 5-6 kilo vermiştim yavas yavas almaya başladım verdiğim kilpdan sanırım 2 kilo aldım
muallimehanimmom5 34ferdadmrsy_ 35. Haftam başladı 54 ile hamile kaldım 60 ım +6 kilo ile yola devam 🙂
muallimehanimmom5 Kderdenzmsl tabiki 5 kilo almış oluyorsunuz önemli olan hamile kaldığınız kilo doğuma gittiğiniz kilolarda alıp verdiklerinizin önemi yok😉
Tugce9334 Son 20 gün ve hamile kaldıgım kılodan bes kılo eksıgım 😂 ama oğluşun maşallahı var bir hafta önde gidiyor hala maşallah ❤️
Delal123 34ferdadmrsy_ ben 37 haftalık gebeyim 7 kilo aldım. İlk gebeliğimde de 50 kilo hamile kaldım 57 kiloda doğum yaptım Buda aynı oldu 😍
SEDAGNDGU 34ferdadmrsy_ Aynı kiloda hamile kalmış ve şuan benden 1 hafta öndesin ama aynı kiloya çıkmışız 😁
Ecmmmmm Asudeprenses Bende 31 haftalık hamileyim 3-4 kilo aldım. Bebekte gayet ideal kilosunda. Özellikle dikkat ederek fln değil , böyle gelişti yani çokta iyi oldu 💃💃😂
Asudeprenses Ecmmmmm ikinci gebelik mi 🙂benim ikinci,ilkde daha çok alınıyor sanki ,tabi dikkat etmezsen,ama arada Fast food bile yedim ben
T-A 34+1 4 kilo aldım . Bana kalsa çok daha fazlasını almıştım ama gebelik şekeri insülin rejim derken bu kadar oldu:) hamilelikte alamadığım kiloyu emzirirken almazsam iyi😀