Cimcinpi 34ferdadmrsy_ aslında bu ara cokta yiyiroum canım istediğinde hamur işide yiyorum tatlıda gece tostta😅 ama yürüyüş yapıyorum günlük 20 dk falan
34ferdadmrsy_ asyaebrar hap kullan canım prilam Dr ben onu kullanıyorum halada devam ediyorum yoksa bende kalkamıyorum ayağa hiç
Puddingin asyaebrar 4 haftalik hamileyim bende🥺🥺 cooook yrni olmasina rağmen bazen bulantilarim oluyo
Nursena1818 34ferdadmrsy_ 18+1 haftalığım şuan 57 kiloyum 53 kiloyla hamile kalmıştım 4 kilo almışım sanki fazla gibi geliyor bana normal mi sizce 😀🙄
yaseee_y Aylin_16 prilam öneririm ben 24. Haftayı bitiriyorum hala kullanıyorum doktorum devam ettiği sürece doğuma kadar kullanabilirsin dedi aksi takdirde hiç bitmiyor bulantı hayattan keyif alamıyor insan
Fundamomm Aylin_16 Allah kolaylık versin ya bende 11 haftaligim mide bulantim vardı ama kusmaya 1haftadir başladım günde 1 veya 2 kere ama kötu Allah’ım
asyaebrar 34ferdadmrsy_ malesef bende etki etmedi doktorum kullanım saatlerimi de değişti o kadar uğraştı beni etkilemedi hiç yine midem bulanıyor ve kusuyorum🥲
Nilayy12 34ferdadmrsy_ bende prilam kullanıyorum 24+2 deyim ara ara bırakayım artık diyorum deniyorum bulantım oluyor devam ediyor çok güzel kesiyor bulantıyı
Ser_ 34ferdadmrsy_ aynen bende canım 22 haftalığım 5. Haftadan beri prilam kullanıyorum yediğim içinde 5-6 kilo aldım maalesef 🙈
Zeyfuruz Arkadaşlar sorun bende mi acaba 😅 6 haftalık hamileyim sabit kilom 44 tü şu an 50 kiloyum 😂😂 ilk gebeliğimde de 25 kilo almıştım 😂
Brcn9 Zeyfuruz valla içime su serpildi bende 38 deyim 17 aldım son bir haftada tartılmadım iştahımda açık bir kg aldım vs diyenlere bakınca çok şaşırıyordum ilk zamankar bende almadım sonradan bir anda aldım
Gizemkocar Zeyfuruz insulin direncini tutacak şeylerden yemende ve gereksiz. Kalori sekerden uzak durmanda fayda var biraz da psikolojik yeme olabiliyor çünkü
-Ozge- 34ferdadmrsy_ ilk 3 ay 10 kg verdim suan 35 haftalığım sadece 3 kilo aldım 😍 maşallah diyiniz lütfen 😂
34ferdadmrsy_ asyaebrar geçmiş olsun canım ya valla bende hemen etki etti Allah razı olsun yoksa ben ölü gibiydim 🤨
Elifacar1 asyaebrar Bende bunlari yaşadım ve kullanmaktan başka çarem yok Ama şunu tavsiye ederim bir kere serum takıldı iştahım açıldı serumu etrafındakiler tavsiye ediyor 1 2 kere taktırırsam bişeyim kalmaz
Bal23 asyaebrar bana çubuk kraker ve kendımı aç bırakmamakmıcınmpeynır ekmek yıyordum onlar ıyı gelıyordu aç olduğum an çıkarıyordum inşallah kısa zamanda geçer sızın ki de ben 24 haftaya geldım hala prılam devam
seymatpl Bende 58 kilo ile hamile kalmıştım 54 kiloya inmiştim başlarda kusmaktan 4 kilo vermiştim. Şuan 30 haftalığım 60 kiloyum 6 kilo almışım