anne_2 34ferdadmrsy_ 15 haftalığız 🥰 71le hamile kaldım ilk 2ayda 3kilo verdim üstüne almadım henüz 68im
Gizemkocar Zeyfuruz insulin direncini tutacak şeylerden yemende ve gereksiz. Kalori sekerden uzak durmanda fayda var biraz da psikolojik yeme olabiliyor çünkü
-Ozge- Erdemir93 bulantım çoktu su bile içemiyordum serumlarla kalkıyordum ayağa o şekilde 10 kg verdim
Merve003 Sedaumt52 bende 14+6 haftalık 53kilyom sadece 3 kilo almışım Kızlar ve benim Bi sorunum var acaba sizdede varmı Ben her sabah kalktığımda göbebgim hiç yok ve bişetler yedikten sonra çıkıyor bu biraz beni korkutuyor birazcık yardımcı olabililirmisiniz🙏
Betulelisamina Merve003 çok normal bi durum ben de öyle oluyorum hatta yatmaya yakın kendimi çok şişkin hissediyorum sabah uyandığımda ise aşırı rahat ve hafif
zel90 33+2 haftalığım 7,5 kilo aldım,sanırım 10 kiloyla bitiririm gebeliği..ikinci gebelikte daha bilinçli oluyor anne, ilk gebeliğimde toplam 18kg almıştım
Sedef1301 Haftadayim 5 kilo aldım hic mide bulantim vs olmadi kilo kaybim olmadi ogrendigim andan itibaren kilo almaya başladım ama cok zayiftim 43 kiloyla hamile kaldim sizce ilk üç aya göre çok mu
yaseee_y Sedef1301 6 aya kadar ayda birer kilo son 3 ay ayda 2şer kilo toplam 12 kilo almak sağlıklı 🌸 tabi aşırı zayıflıkta 15 kiloya kadar alınabiliyor normal sayılıyor
yaseee_y Aylin_16 prilam öneririm ben 24. Haftayı bitiriyorum hala kullanıyorum doktorum devam ettiği sürece doğuma kadar kullanabilirsin dedi aksi takdirde hiç bitmiyor bulantı hayattan keyif alamıyor insan
selinkrglu Merve899 Bende 29. Haftadayım ve 10 kilo aldım. Fakat max 2 kilo daha almayı planlıyorum çünkü daha fazlası sağlıklı değil.
Elifaltuntas 14.haftamıza girdik 1 kilo aldım bende ama karnım 3 aylığa göre gayet belirgin duruyormuş çevremdekiler öyle söylüyor 1 kiloyla bunu nasıl başardım bilmiyorum 🙂