Mugegem 34ferdadmrsy_ ilk hamileliğimde orantısız sekilde hızla kilo alıp sonra verip sonra geri almıştım bu hamileliğimdeyse tecrübe kazandım taa başından kendime 12kilo hedefi koydum tam da değiğim gibi oldu doğuma 20gün var ben 11.5kilo almışım doğuma kadar yarım kilo daha alırsam tam kararında doğuma girmiş olacagım
Seydasya Skltbbb doktorunuza göre değişir mesela benimki toksoplazma testi de istedi, sağlık ocağında yapılan kan tahliline ek birkaç tahlili özelde yaptirdim
gizemcetinnn 32 haftalık olduk minik kızımla 🤲🏻💕 14 kilo almışım toplam 🤭 penguen gibi dolanıyorum ortada🤭🤭
slnacar 34ferdadmrsy_ ben ikizlere hamileyim hayatımda hiç bu kiloları görmedim şoktayım 😅 tam evlendiğim gibi hamile kaldım düğün üstü çok vermiştim sonra geri aldım mide bulantılarım hep var hala da ama ilaçlarla onuda toparladık derken 19+4 teyim 10 kg almışım şok şok şok 😅
Mom3834 Ekinff herhalde yani biliyorum :D yok yahu deli miyim öyle sayayım :) 62 idim 63,5 olmuşum. Muhtemelen kendim kilo verdim yediklerime dikkat ettiğim icin, ben verirken bebek aldı eşitlendi.
Ser_ 34ferdadmrsy_ aynen bende canım 22 haftalığım 5. Haftadan beri prilam kullanıyorum yediğim içinde 5-6 kilo aldım maalesef 🙈
Bsr_dalli 34ferdadmrsy_ 34 haftaligim 12 kilo aldım banada kimse inanmıyor o kdr aldığıma 40 kiloydum hamile kaldigimda😂🤭
Sezginshome Aysun97 10+5 im bende 1 ya da 2 kilo almışımdır en son 1di.. Ama karnım çok çıktı ben anlamadım yaaa… Baya büyüdü.. Şu iç karın meselesi doğru mu acaba yarın doktoruma sorcam
Aysun97 Sezginshome ben hiç duymadım ama doktorada 2 HAfta sonra falan gidicem eğer bilgi aldığınızda burdada paylaşırsanız çok sevinirim 😊