SerraveAnnesii NilayYp Evet bende aynı bu aralar daha çok yiyorum ne olacak bakalım sonumuz 🥺bebekler sağlıklı olsun da kilo verilir inşallah😂🤰🏻
Bburcubykra SerraveAnnesii aynı bende valla bişeyden tiksinmedim bile insallah canım veririz heralde 😁
Basak 34ferdadmrsy_ 88 ile hamile kaldım 26+4 üm 78 kiloyum 😅😅 normal kiloma gelmeden dogururum herhall 😅😅😅
ftmnr_drgt 34ferdadmrsy_ 22 haftalığiz kızımla kızım 22+5 şeklinde gelişimi önden gidiyor 🤗 60 ile hamile kaldım hiç bulantı kusma yaşamadım 58 e düşmüştüm sıcaklarda sonrasında 4.ayda yeniden 60 oldum şimdi 62 yim 🤗
Ekinff Mom3834 bebegın kilosunu rahmi ödemi kan hacmini göğüsleri vs saymadan mı diyorsunuz 1,5 kiloyu ? Çünkü vücuttaki değişimlerden dolayı da kilo alımı gerçekleşiyor da.
Mom3834 Ekinff herhalde yani biliyorum :D yok yahu deli miyim öyle sayayım :) 62 idim 63,5 olmuşum. Muhtemelen kendim kilo verdim yediklerime dikkat ettiğim icin, ben verirken bebek aldı eşitlendi.
guzelbebegimmmmm 34ferdadmrsy_ 19+5 4 kilo verdim. 20li haftalarda kilo almaya başlarım diye düşünüyorum 🌸
Ekinff Haftamızdayız 13 kilo da ben aldım diyetisyen eşliği ile gittim sağlıklı bir gebelik için almam gereken kiloyu aldım, yarısıda zaten ödem rahim hacmi kan vs imiş
rabiamustafa 34ferdadmrsy_ walla bn normalde çok çabuk kilo almaya el verişliyim 28+4şükürki sadece 6kilo aldımhenüz hayretler içerisindeyim kızken diyodum bn hamilelikte asla yerimden kalkamam rahat 100kiloyla doğururum diye 😂(tabi haşa zaman var ne kadar daha aşlırım bilmiyorum.)
Beyzabeser gokcekilic bulanti oldugu zaman once verip sonra aliyosun zaten ben de bulantilarim bitene kadar once 4 kilo verdim simdi 5 kilo aldım. Yani hamile kalmadan onceki kilomun 1 kilo uzerindeyim :) zaten cocugun bize yaptigi agirlik 7 8 kgyi gecmiyor uzerine aldigimiz her kilo bize kalacak