nzngk Bebeğim karnımda günde birkaç defa hıçkırıyor Tamm olarak neden olur hıçkırık bilen varmı? Tşklerrr☺️
Bahar9235 nzngk bebek emme hareketleri yapıyor doğum sonrasına hazırlıyor kendini o yüzden günde birkaç kez hıçkırıyor. Hatta benimki şu mesajı yazarken hıçkırıyor 😀
Hatice3 nzngk nefes alıp verme egzersizi yapıyor kuzum 😊 birde ciğerlerini geliştirmek için pratik yapıyor 😊 bilerek yapıyor yani miniğin 🙏🏻🙈 benimde çok hoşuma gidiyor hıçkırması 😘
DuyguSen nzngk hıçkırık iyidir 😀 benimki de karnımdayken çok hıçkırırdı şimdi delice emiyor ve çok iştahlı 😂 öyle olurmuş endişe edecek birşey değil aksine iyi birşey emme refleksi çok güçlü oluyormuş gerçekten tecrübeyle sabit 😁
edaomereymen ciger gelisimi demisti doktor bana benimde hep hickiriyor hatta günde on kez fln oldu bu aralar 37+3teyiz
Lolipop Anne karnında hıçkıran bebek emme reflekslerini gelistirirken amniyon sıvısını yutuyormus ve onu dışarı atmak için hıçkırıyormuş.Bu arada anne karnında hıçkıran bebegin iyi emdiği ve biraz obur oldukları söyleniyor. 😉Benim prensesim de ne zaman bişey yesem içsem hep hıçkırıyor ☺
Duyguynrky nzngk emme refleksiyle ya da aşırı hareketle amniyo sıvısını yutuyor sonra hıçkırarak o suyu çıkarıyor 😄 normalde 2-3 kere olurmuş bizim 5’i buluyor sanki aşağıda atar damarım hiç durmadan atıyor gibi sinir ediyor. Ama bebeğin sağlıklı olduğunuda gösterdiği söyleniyor. Birde obur bebekler çok hıçkırırmış görcez bakalım 😂
Hanif nzngk canım nefes alma çabaları galiba ambiyon sıvıdan nefes alıyorlar bunu yapmaya çalışırken oluyormuş sanırım 😊
nzngk Seyma_ Pek hatırlamasam da sanırım 30. Haftamdan itibaren bariz bir şekilde biz nasıl hıçkırıyorsak aynen o şekilde oluyor resmen karnımı sarsıyor 🙈 ve kalp atımı gibi , olmuyorsa şuan sizde olduğunda kesin hissedersiniz Hissetmemek mümkün değil.
Gururunannesi Seyma_simdi uyandım yüzümde aşırı sivilcelenme oldu yaa napcagimi bilmiyorum domates maskesi yapıp sürdüm. Akşam yemeği için hazırlık yapıcam evim darmadağın 🥴🥺