cnmoglum_22 19+0 dayım ve az önce kovit pozitif olduğumu öğrendim. Hamilelik öncesi 1 doz sinovac olmuştum hamilelik araya girince 2. Dozu olmadım. Ne yapıcam ben çok korkuyorum. Nasıl bir tedavi uygulanıyor bizim mi bir yeri aramamız lazım onlar mı arayacak
Deniz2961 cnmoglum_22 Oncelikle çok geçmiş olsun onlar size yarın ulaşır kapıya gelir gebe olduğunuz için ilaç vs yok zaten sen güzel beslen c vtmni tüket su bol iç
dilekgucuk cnmoglum_22 geçmiş olsun..Su,doktoruna ulaşabiliyorsan ulaşmalısın o sana vitamin takviyesi verir,ıhlamur,çam kozalak pekmezi veya dut pekmezi tüket,Mutlaka temuz hava almalisin
Birsen2906 cnmoglum_22 bende pozitifim asım falanda yok rahat ol strese girme bol su c vitamini tuket yeme içmene dikkat et
cnmoglum_22 Deniz2961 herkes bu şekilde yönlendirdi inşallah dikkat edicem çok kötü senaryo duydum tedirginlik çok ama iyi düşünmeye zorlayacağım kendimi
cnmoglum_22 Birsen2906 kaçıncı gündesiniz nasıl geçiriyorsunuz. Herhangi ilaç kan sulandırıcı vs verdiler mi
cnmoglum_22 caganin_annesi il sağlıktan arayan kişi hamile olduğunuz İçin gelmezler ararlar dedi. Size kan sulandırıcı vs verdiler mi
Deniz2961 cnmoglum_22 Hic korkma cnm pskljik.olarak bırakırsan kendini bünyem anında düşer ilk sen olmadan son da olmicksn unutma güçlü psikoloji güçlü bağışıklık❤️
caganin_annesi cnmoglum_22 beni de aradılar il sağlıktan birazdan kapınızda olur dediler ama ben çalışıyorum rapor yazmak için gelmiş olabilirler. Birde kan sulandirici kullanın doktorunuza sorup dediler sordum yazdırdım bugün ilkini vurdurdum.
Birsen2906 cnmoglum_22 hayır herhangi bisey vermediler sadece nefes darlığı ateş gibi şikayetler eklenirse acile başvurup kan tahlili yaptırmam gerektiğini söyledi şuan hfif atlayiyorum tat koku ve hafif öksürük dışında şükürler olsun bugünümüzü inşallah sizde hafif geçirirsiniz benim hastalığımın 7. Günü pozitifligimin 4. Gunundeyim
Mihriballim Geçmiş olsun bende pozitifim ilaç kullanmıyoruz zaten bol su c vitamini birde hastaneye gitmen lazım bazı testler yapılıyor pıhtılaşma varsa eğer kan sulandırıcı veriyorlar ben hergün oksapar vuruyorum kendime iğne filyasyon ekibi zaten yönlendirir seni
xsenanur Mihriballim merhaba bende pozitifim 7. günümdeyim hafif atlatıyorum. Pıhtılaşma için ne testi? Doktorum bana hiç onla ilgili bişey söylemedi.
cnmoglum_22 Mihriballim filyasyon hastaneye yönlendirdi şimdi hastaneden dönüyoruz. Doktor kan sulandırıcıdan bahsetmedi kan tahlili vs de yapmadı. Kesin yapılması gerekiyor mu bunların. Bir de vajinada kasılma oldu mu sizde kovitte
Mihriballim cnmoglum_22 kesin yapılması gerekiyor bunların covid kanda pıhtılaşma yapıyor çünkü kan alıp bazı değerlere bakı Yorlar ve önlem amaçlı yazıyorlar kan sulandırıcı bebeğe de bakıyorlar kalp atışı ve suyuna. Vajinal kasılma bende olmadı ama haftanıza bağlı olarak olmuş olabilir.
gulcanh08 cnmoglum_22 tedbir amaçlı yazılıyor canım. Covid olan hamilelerin kullanması gerekiyor. Doktorların çoğu yazıyor direkt. Çünkü covid kanda pıhtılaşma yapıyor maalesef.
gulcanh08 cnmoglum_22 onlar yazmasa da sen hatırlat kesin canım. Çevremdeki covid olan herkes hamile olmasa bile kan sulandırıcı kullanıyor bir süre. Hamileler pıhtılaşmaya zaten yatkın bir de covid olunca genelde hafif bir pıhtılaşma oluyor hamilelerde.