Babymoomy Rukiyedursun ben kullandım canım 12saate 1 alıyordum çok kötü olmustu benim yanmalarıma vurmuştu
istekalbeni11 Rukiyedursun Evet hem de ben 33 haftalıkken dişlerim çok fazla ağrıyordu 5 gün boyunca Günde 2 defa alıyordum Doktorlar vermişse Eğer hiçbir sıkıntı olmaz parol’la birlikte içiyordum bir tane antibiyotik bir tane Parol aralıklı 5 dakika arayıp uyuyordum Sonra içiyordum antibiyotik bir bardak suyla içiyordum parıl bir bardak suyla hap olan ilaçla Çok su içmek sağlıklı
istekalbeni11 Rukiyedursun Ben şu an 35 haftalık iki haftadır Diş ağrısından kurtulmuşum sadece antibiyotik kullandım diş Çekmedim ya da dolgu falan yapmadım Doktor dedi Eğer antibiyotik kullanırsan diş yarın geçmezse 5 günden sonra gel çekeceğiz ama benim antibiyotik kullandım diş ağrım durdu artık gitmedim doğumdan sonra gidip çekeceğim
minikkoalammm Rukiyedursun diş eti apsesi diş ağrıları yaşadım müdahale etmediler son aylarda olduğm için doğurana kdr çekiceksn dedi parol yazdı sdce anestezili işlem gerekiyormş anesteziyi de bebektn dolayı yapamadklrnı söylediler doktor doğurana kdr çekicen ağrıyı dedi
Rukiyedursun 12 haftalık hamileyim diş hekimim antibiyotik yazdı sonrasında dolgu tedavisi uygulamayı önerdi. Kadın doğumcum da bu işleme onay verdi ama ben bebeğe zarar verir mi acaba diye şüpheye düştüm
Hikari Rukiyedursun bir zararı olmaz merak etmeyin hatta diş daha kötüye gitmeden erkenden müdahale etmek çok daha iyi 👍🏻
tosbikveannesii Bn carsmba çektirdim dişimi öncesinde de 5gun antibiyotik kullandım bı sorun olmadı canım 26 haftalığım.