Acemi--anne Merhaba kızlar doktorum bebek çok yukarıda ve inmez 39. Haftada sezeryanla alacaz dedi bir önerisi olan var mı ben normal doğum istiyordum ne yazık ki bebeğim aşağı inmiyor inmesi için yapabileceğim bir şey var mı yardımcı olur musunuz 🙏
Tugce-ylds Acemi--anne canım bebeğin doğum pozisyonunu almış mı bende 38+2 deyim çayı muayenesi olunca doktorun bebeğin dönmüş ama başı yukarda dedi 2 hafta daha bekleriz dedi yoksa suni sancı ile doğuma alırım dedi pilates topuna oturuyorum sürekli bende
Merbube Acemi--anne neden başka bi doktora görünmüyorsunuz ki kesin ve net olarak normal doğum istiyorsanız ve hayaliniz normal doğurmaksa mecbur kalmadığınız müddetçe sezaryen olmamanızı tavsiye ederim. Mecbur olup olmadığınızı da sadece bi doktora giderek anlayamazsınız ki. Bi çok doktor ne yazık ki son yıllarda gebeleri sezaryene yönlendiriyor. İstanbulda yaşıyorsanız Avrupa yakasında Nehir Bayram var ona bi görünmenizi öneririm. 🌸
Babyandmom22 Neden 40 a 41 e kadar beklemiyor doktorunuz. Belki inecek. Yürüyüş yap canım merdiven in çık.
Acemi--anne Babyandmom22 canım ultrasona baktığı gibi umut yok boşuna sancı cekersin sonuç yine sezeryan olur dedi bende anlamadım hiç beklemeye niyetli değil 😕
Acemi--anne Babyandmom22 benimki bugün 38+3 cumartesi sezeryanla alacaz dedi tam 39 olduğu gün sezeryan olcam beklemenin faydası olur mu bilmiyorum doktor umutsuz ben umutsuz 😕
busranr06 Tugce-ylds pilates topuna oturmak bulundugu pozisyonu sabitler tam manasıyla dönmezse sakın oturma dedı doktorum ayakları yukarı kaldırmaktan baska hareket önermedi
Acemi--anne Tugce-ylds evet canım bebek baş aşağı pozisyonda ama çok yukarıda doğum kanalına girmemiş doktor suni sancı verirsek bile sonuç sezeryan olur dedi boşuna sancı cekersin dedi biraz Umut verse beklerdim ama ne yazık ki hiç umut vermedi bende anlamadım 😕
Tugce-ylds busranr06 benimki tam döndüğü için önerdi canım o zaman hani otur dedi doktorum ki aşşağı insin bebek diye ama yan duruyorsa dediğin doğrudur
Defne-06 Bende 37+5 teyim. Doğum pozisyonunda ama başı yukarda dedi doktorum. 40. Haftaya kadar beklerim suni sancı veririm dedi. Ne yapabiliriz acaba kanala girmesi için?🤔
Tugce-ylds Defne-06 işte yürü dedi canım bana doktorum merdiven in çık dedi pilates topuna otur dedi 😊
busranr06 Tugce-ylds doktorum dönmediyse dönmez diyoe sureklii 26 dan beri dönmüş olmasını bekliyor perşembe randv var bakalimm dönmediyse kesin tarih alacak😕
Htc7212 busranr06 benim m doktorum da 26. Haftada bebek dönmezse sezeryan yaparız diye diye beni psikolojik olarak sezeryana hazırladı.ama bu hamileliğimde hiç takmadım doktoru 33 haftalıkken döndü
Tugce-ylds Acemi--anne Ay gerçekten mi ya benimde baş aşağı ama başı yukardaymış 2 hafta daha bekleriz dedi banada iner mi bilmiyorum ki pilates topuna oturuyorum devamlı
Acemi--anne Tugce-ylds Bizim doktora göre inmez🤦 boşuna sancı çekip sonunda yine sezeryan olursunuz o daha kötü etkiler sizi diyor 🤦
Acemi--anne Merbube valla normal doğum istiyordum bu doktor da normal dogumcu diye gidiyorum açıkçası takibini falan hep o yaptı diye başka doktora gitmeyi düşünmedim kafa karışıklığı olur dedim bilemedim ki bende hiç sezeryan olmak istemiyorum İstanbul’da değilim Diyarbakır’da yaşıyorum🥴