Nesli37 Kizlar disarda tuvalete girdim pecete yoktu islak mendil vardi yanimda onla sildim vajinayi ama bi sorun olurmu acaba hamilelik açisindan
marbling10 Nesli37 acillik bir durum yok. Henüz 10 dk olmamış başlığı daha konunuza uygun hale getirebilirsiniz
busrakoylu Nesli37 canım ıslak mendille bebişlerin altı temizleniyor? Daha yeni doğanların ciltleri vs. herkes doğal ıslak mendil alamıyor ne bulursa silenler var
Melekk12 Nesli37 yok kuzum bisey olmamıştır Allah sağ sağlim bebeşini kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰❤❤🥰❤🥰❤
aselnannesi Nesli37 Canim birşey olmaz. Abartanlari da anlamiyorum yani bu kadar sinirlenip öfkelenecek birşey yok bilmiyor olablrz demekki kendileri çok iyi biliyor .İnsanin bazen olmick şeyler geliyor aklina sizde dusunemeyip yazmissiniz bu ne şiddet bu ne celal hep bir ağızdan yani az bir sakin olsalar keşke
Nesli37 Melekk12 sagolun bu kadar sinirlenmelerini anlamadim birden panik olup buraya acil yazdim bilen biri vardir diye ilk gebeligim benim hic bi bilgim yok bi yandan anksiyete tedavisi goruyorum
azranurulku marbling10 kimse bilemez canım bunu bak şimdi bende yeni öğrendim yasak olduğunu ama çok sert çıkmışlar güzelce deseler bu kadar sinirlenmezdik Melekk12
marbling10 Melekk12 aslında forum kurallarına göre acil diye başlık açmak yasak, konudan bağımsız belirtmek istedim. O bahsettiğiniz postlar da hatalı yani. azranurulku
Dbe24 Nesli37 siz kafanıza takmayın ben sizi anlıyorum tırnağımız kırılsa panik yapıyoruz hamileyken siz boşverin ıslak mendilin zararı olmaz merak etmeyin iyi günler streste yapmayın yazılanlsrdan dolayı 😊
marbling10 azranurulku aslında dönem dönem kuralları yayınlıyorlar ama tabi pek okumuyoruz toplum olarak🤷 hayırlısı neyse çok da mühim değil moderatörler değiştirmiş başlığı sorun çözülmüş
NaimeYilmaz Evet acil olmayan konularda acil, yardım, bakar mısınız şeklinde başlık açmak yasak fakat bu tür başlıkları bize bildirebilirsiniz. 🙏 1 annemize bir süre askı vermek zorunda kaldık, kırıcı olmadan bizlere bildirirseniz her zaman yardımcı oluruz💜