Mrsdettr Kızlar ilk doğumum olacak ALLAH’IN izniyle ve suni sancı ile başlayabilir gözümde çok korkutuyorlar suni sancı ile doğum yapan varsa biraz bilgilendirebilir misiniz❤️
gzdeozss Mrsdettr sanırım benimde muhtemel sonum böyle olacak 38+4 olduk hala tık yok bende bekleyeyim burdaa 🙈
Seyda08 Mrsdettr Sancim yokken suyum gelmisti oyuzden suni sanci aldim ama dogum baslamasina yakin kendi sancimi suniden cok daha fazla hissetmistim oyuzden korkulacak bisey yok🥰
saykoogg Mrsdettr Mrsdettr suni sancıdan bende aşırı korkuyorum normalde devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama sancım falan olmazda suni sancı verirler diye aklım çıkıyo aşırı korkuttular beni suni sancıya doğru yol alırsam özelde sezeryan yapmayı bile düşünüyorum umarım öyle bişeyle karşılaşmam yada karşılaşırsamda korktuğum gibi bi sorun değildir inşallah
_sena_ Mrsdettr hiç korkma canm herkesin acı eşiği farklı kimi kaldırabilir kimisi kaldirmaz ama hic aci cekmiceksin değil illa ki ağrın olucak sen kendininkine odaklan kimsenin doğumu bir değil sonuçta
Mrsdettr gzdeozss Bende 38+5 canım bugün kontrole gittim vücudumun hepsi çok kötü kaşınıyor doktor kan vermemi istedi değerlerim yüksekse yatışım yapılacak ve suni sancı ile başlatacaklar bakalım hayırlısı inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz 🤲❤️
Fatmanur123nrt Mrsdettr 28 gün önce 40+1 de suni sancı ile doğum yaptım kolay değil suni sancı ama dayanılmayacak gibi de değil korkmayın minik kucağınıza geldiğinde her şey bitiyor