adrmz54 Merhaba anneler bu ultrason resminde bebeğin gözündeki ben gibi bı şişlik mi yoksa ultrasonda bu şekilde mi görünüyor görüntüyle ilgili mi 🙏
dakpinar- adrmz54 canım bak sanki diğer tarafta öyle gibi yani bu ultrasonla bebegın durusu ile alakalı olabilir gibi geldi ama doktorun bır şey demedi mi ?
Iscn adrmz54 normal bence bizim bitanesinde içe çökük bitanesinde sizinki gibi görünuyor şimdi baktım doğdu bebeğim bir sorun yok😊
Yagmur00 adrmz54 bilemedim uste kalsın canım doktorun yada hemsire falan warsa ona at aklında kalmasın ama bısey olsaydı doktor soylerdı herhalde
Tazeannevebebegi Aselinkooo korkma canım benim bebeğimin gözleri de çukur gibi görünüyordu sanki göz yok gibi ama çok şükşr sağlıklı ultrason da değişik çıkabiliyor
adrmz54 dakpinar- yok o sislikle ilgili herhangi birşey demedi, benimde sormaya fırsatım olmadı eve gelince tekrar kağıda bakayım dedim heralde ekranda yanılsama oldu diye buraya sormak istedim belki anlayan çıkar
adrmz54 Iscn bende diğerlerine baktım simdi böyle bi şişlik yok ..bugünde ekrande görünce dikkatimi çekmedi kağıtta gördüm de yinede bı sorayım dedim teşekkür ederim canim🙏