Busra6034 Selam kızlar aşı olduktan sonra herhangi bi sorun yaşayan varmı bebekde yada sizde gebeliginizde bi sorun oldu mu
Semra12344 Busra6034 merhaba bende geçen hafta ilk dozumu oldum. Cumartesi de kontrolüm vardı hiç bir sıkıntı olmadı. Çok şükür
Tazeannevebebegi Busra6034 bende Cumartesi günü oldum ilk dozu kolum ağırdı 2 gün sonra geçti şimdilik iyiym
Deryakadir Busra6034 merhaba ben de. İlk dozu bir ay önce ikinciyi bugün oldum ilkinde kolum ağrıdı bunda bakalım biraz kol ağrısı var muhtemelen gece artar ağrısı biontech oldum
annesi_ Busra6034 2 dozumuda oldum biontech hiç bi sorun yaşamadım kol ağrım bile öyle olmadı bebeğim gayet sağlıklı çok şükür 🤲🏻 32+5 haftalığım
Kardelenn24 Selam. Ben ilk dozumu bir ay önce falan oldum kol ağrısı dışında hiç bir problem yaşamadım. Aşıdan sonra iki kere muayenede oldum ama her şey yolunda çok şükür.
Deletedmom_289 Busra6034 17.haftada ilk dozu vuruldum 3 gün geçti şiddetli kol agrısı ve kusma dışında bir şey yaşamadım ama ikinci dozdan korkmuyor değilim . Tabii ki hastalık en kötüsü Allah kimseye yaşatmasın