Sibel0330 Kimler kaç haftalık kilo boy kaç ben 21 +3 üm bugün kontrolum wardı 28 cm 500 gram olmuşuz acaba azmi kilosu kızlar ?
CerenSogutlu Sibel0330 Benim Boyunu Biraz Can Sıkıntısından Sormayı Unuttum Doktorda Biraz Şekerden Korktu Oda Demedi 28 Haftalığım 1415 kilosu Normalde 1100 olması lazım mış Bakalım İnşAllah Böyle Önde Olupta Şeker Problemimiz Cıkmaz
Clementinee Sibel0330 azmı Maşallahı var ben 22+1 haftalığım bugün 450 gr dedi doktorumuz herşey normak kilosu falan iyi dedi senin baya baya iyi canım Maşallah 🧿
Sibel0330 CerenSogutlu kaç hafta önde gidiyormuş peki 2 hafta önde gidiyorsa sorun olmazmiş burda gördüm geçen biri post açmişti ama 3 hafta we daha fazla öndeyse sıkıntıymış gebelik şekeri olabilirmiş die okudum
Erdemmm CerenSogutlu Bende 29 haftalıkken gittiğimde 1400 grmdı. Geriden geliyor 28 haftalıkla uyumlu kilosu demişti. Yani her doktorun ultrasyon aletimi farklı anlamadım
CerenSogutlu Sibel0330 2 hafta dedi canım inşAllah Bugün şeker ölçümüne başladık açlık tokluk hayırlısı inşAllah
Sibel0330 CerenSogutlu inşlh bi sorun yoktur canm içini ferah tut geçmiş olsun saglıkla gelsin inşlh 🤲🏻