Gamzeparlak1 Papatyamevsimi-89 Kilon çok değil,ben de 18.haftadan beri carpal tünel oldu alıştım artık,inşallah doğumdan sonra zamanlar gececekmis. Ben 20 kg aldım asıl çok kilo böyle olur.
Gamzeparlak1 Papatyamevsimi-89 ben 77 ile hamile kaldım,olan olmus ayrıca iyi durumdasın takma kafana.
Esramertt Papatyamevsimi-89 ben de kilolu hamile kaldım yalnız değilsin veririz bebegimiz sağlıklı olsun yeter ki inşallah 🥰
Papatyamevsimi-89 erseerse bebeğiniz bazen göğsünüzün altında toplanıyor mu?Tatlı yedim.bebde göğsümün altinda bisey yükseldikçe yükseldi ve simdi de aşırı şiddetli vuruyor ve hızlıca ordan oraya geçiyor.. Kasılma olabilir mi?
erseerse Papatyamevsimi-89 yani toplanıyor tabiki ama o kadar yükselmedi hiç. Kasılma da uzun sürüyor va taş gibi oluyor karnım bebek dışarıdan belli oluyor
erseerse Papatyamevsimi-89 yukarıda olması da iyi bişey. Yalancı sancılar da normal artık endişelenmeyin 😊
Papatyamevsimi-89 erseerse yukarıda olması niye iyi canım..Kafası yukarı mi geldi anlamadım onceden asagidaydi kafasi
erseerse Papatyamevsimi-89 yukarıdaysa doğum sancısı değil demişti doktorumuz ve günde 15 kasılmaya kadar normal demişti. İlk bebeğim erken doğmaya kalkmıştı da 🙃